Facebook Pixel Πασίγνωστος παρουσιαστής! «Με έχει ουρήσει οπαδός του ΠΑΟΚ»
| 2015-06-15 20:57:00

Πασίγνωστος παρουσιαστής! «Με έχει ουρήσει οπαδός του ΠΑΟΚ»

Πασίγνωστος παρουσιαστής! «Με έχει ουρήσει οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη και ποια ήταν η αντίδραση του, όταν έγινε αυτό σε «ζωντανή» συνέντευξη; Τι του είχε συμβεί στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και γιατί πήγε στο νοσοκομείο;
 

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρωνίδης, μίλησε για τα απίστευτα περιστατικά, που έχει βιώσει στα Ελληνικά γήπεδα, όσο ήταν ακόμη ραδιοφωνικός παραγωγός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε για τη νέα του καριέρα ως παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού: «Αυτό που ουσιαστικά άλλαξε στη ζωή μου είναι ότι διαθέτω 20 λεπτά παραπάνω για να μιλάω με ανθρώπους. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, είναι όμορφο. Αν ήμουν 20 χρονών και μου έδιναν μια εκπομπή, ίσως να ήταν πιο εύκολο να ξεφύγεις. Στα 37 του είναι δύσκολο να καβαλήσεις καλάμι. Του χρόνου που θα κάνουμε πάλι συνέντευξη θα μου πεις εσύ αν την έχω ψωνίσει».

Αναφορικά λοιπόν, με τα ρεπορτάζ στα γήπεδα και όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια με οπαδούς, ο παρουσιαστής δήλωσε για ακραία σκηνικά: «Ναι βέβαια, έχω φάει ξύλο, φωτοβολίδα στον ώμο, καρέκλα στο κεφάλι, μου έχουν πετάξει τζαμαρία κι άλλα πολλά».

Ενώ φρόντισε να μνημονεύσει τέτοια τραγικά φαινόμενα: «Θυμάμαι στο ιστορικό εκείνο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που είχαν χτυπήσει τον Ευθυμιάδη τον διαιτητή μου είχαν πετάξει φωτοβολίδα και έφαγε και μια ιπτάμενη καρέκλα. Μετά πήγα στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις. Επίσης, έχει τύχει να με ουρήσει οπαδός την ώρα που έκανα συνέντευξη μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε κακή κατάσταση και μάλιστα το σκηνικό έγινε την ώρα που ήμασταν στον “αέρα”».  «Δεν κυνήγησα ποτέ κανέναν ποτέ αυτούς τους κάφρους γιατί δεν έχουν αίσθηση με το περιβάλλον τους», ανέφερε με ειλικρίνεια, στον Οδυσσέα Μητρόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags