Facebook Pixel Φέρνει παικταρά για την άμυνα ο Ολυμπιακός (vid)
| 2015-08-14 17:52:00

Φέρνει παικταρά για την άμυνα ο Ολυμπιακός (vid)

Φέρνει παικταρά για την άμυνα ο Ολυμπιακός (vid)

Οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στην λίστα τους έναν ποδοσφαιριστή με ηγετική χαρακτηριστικά. Ποιες οι δυσκολίες και ποιο το μεγάλο κατόρθωμά του. Δείτε τον σε βίντεο!

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στους υποψήφιους για την άμυνα του Ολυμπιακού, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Λουτσιάνο Λόλο της Ρασίνγκ. Οι Πειραιώτες δεδομένα το τελευταίο διάστημα «ψάχνονται» στην Λατινική Αμερική, οπότε η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει αρκετές πληροφορίες.

Ο Λόλο έχει προταθεί στο Λιμάνι εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο οι πρωταθλητές κοίταγαν άλλες περιπτώσεις, όπως του Μπαλάντα. Πλέον το όνομά του φαίνεται πως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.

Ο Λόλο αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Ρασίνγκ και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στόπερ αυτήν την στιγμή στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Το συμβόλαιο του 28χρονου στόπερ τελειώνει σε έξι μήνες, ωστόσο η ομάδα του απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Αταλαντά, γιατί έθεσε βέτο ο τεχνικός της ομάδας Ντιέγκο Κόκα.

Δείτε τον!

*** Με αυτόν ρίχνει τα τσιμέντα ο Μαρινάκης; ΣΟΥΠΕΡ όνομα για τον Ολυμπιακό! Κλικ ΕΔΩ







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags