Facebook Pixel Ο Χάρα πήγε να κάνει χαλάστρα στον Ολυμπιακό!
| 2015-08-31 20:45:00

Ο Χάρα πήγε να κάνει χαλάστρα στον Ολυμπιακό!

Ο Χάρα πήγε να κάνει χαλάστρα στον Ολυμπιακό!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο Λιμάνι! Πώς ο Αργεντινός επιθετικός πήγε να τινάξει στον αέρα την κλεισμένη μεταγραφή του Ολυμπιακού; Ο Σκύλος αποκαλύπτει... 

Έτρεχαν για να προλάβουν τη μεταγραφή του επιθετικού στο... παρά πέντε στον Ολυμπιακό, καθώς έπρεπε να προλάβουν τις προθεσμίες.

Οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Γουεστ Μπρομ από την Κυριακή για τον Ιντέγιε Μπράουν, όμως το θέμα κολλούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κενή θέση για ξένο στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Με τους Σαλίνο, Πάρντο, Σέμπα, Πουλίδο και Χάρα η πεντάδα των ξένων έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και έτσι για να έκλεινε απόψε η μεταγραφή, θα έπρεπε κάποιος να φύγει.

Για αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» από χθες έπεσαν πάνω στον Χάρα και τον πίεζαν να αποχωρήσει, όμως ο παίκτης "κλωτσούσε" να λύσει το συμβόλαιό του 31 Αυγούστου, χωρίς να έχει βρει πρώτα ομάδα.

Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, φαίνεται ότι τον έπεισαν και η μεταγραφή του Ιντέγιε ανακοινώθηκε πρώτα από τους Άγγλους! Από τον Ολυμπιακό είχαν ενημερώσει νωρίτερα πως ο παίκτης είχε κλείσει και μάλιστα με κανονική μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων...

ΦΟΒΕΡΟΣ Αλέφαντος για παίκτη του Ολυμπιακού: Έλα εδώ π…, είσαι καλός παίκτης, θα πας στο γκολ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags