Facebook Pixel Δεν έχει πάτο λέμε... (BINTEO)
| 2015-10-08 23:34:00

Δεν έχει πάτο λέμε... (BINTEO)

Δεν έχει πάτο λέμε... (BINTEO)

Οι καλύτεροι καλεσμένοι ήμασταν στο πάρτι πρόκρισης των Βορειοϊρλανδών στο Μπέλφαστ και χάσαμε μόνο 3-1 με αστεία άμυνα, ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος... Ο Μήτρογλου είχε δοκάρι στο 1-0, το γκολ ο Αραβίδης

Με τρία γκολ "σουβενίρ" γυρίσαμε από το Μπέλφαστ κόντρα στους Βορειοϊρλανδούς που χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση εκμεταλλευόμενοι τα δικά μας λάθη νίκησαν 3-0 με 2 γκολ του Ντέιβις και ένα του Μαγκένις. Έτσι η ομάδα του Μάικλ Ο`Νιλ σφράγισε την πρόκριση της στο EURO της Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της! Στο πρώτο μέρος που είχαμε καλούτσικη κυκλοφορία δικαιούμασταν ίσως ένα γκολ, έχοντας και δοκάρι με τον Μήτρογλου μετά το 1-0. Στο δεύτερο όμως καταρρεύσαμε ολοκληρωτικά κι ευτυχώς οι Βορειοϊρλανδοί σταμάτησαν στα τρία... Το μαρτύριο μας πάντως τελειώνει την Κυριακή με την Ουγγαρία.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Κρίμα και γκαντεμιά...

Οι Βορειοϊρλανδοί μπήκαν δυνατά στο ματς, όπως αναμενόταν άλλωστε, αλλά χωρίς να απειλούν τον Καρέλη. Η Εθνική μας βρήκε τα πατήματα της και στο 15` άγγιξε το 0-1, αλλά ο ΜακΓκόβερν έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Τζιόλη. Γενικά, είχαμε καλή κυκλοφορία, χωρίς να κινδυνεύσουμε, με τους γηπεδούχους να περιμένουν την Εθνική μας, πλην της φάσης του 24` που από λάθος της άμυνας, ο Μαγκίνις σούταρε πάνω στα σώματα.

Κόντρα ίσως στη ροή του ματς, από την άποψη πως είχε πέσει ο ρυθμός, στο 35` οι Βορειοιρλανδοί κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα και ο Ντέιβις με προβολή από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ... Τελικά, χωρίς να είμαστε πολύ χειρότεροι πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-1, αφού στο 45` ο Καρέλης από κοντά δεν μπόρεσε και στη συνέχεια ο Μήτρογλου με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι!

Κατάρρευση...

Το κακό στα στημένα φαινόταν από το πρώτο μέρος και στο πρώτο κόρνερ που πήραν οι Βορειοϊρλανδοί έβαλαν γκολ... Ο Μαγκένις στο πρώτο δοκάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημείωσε άνετα το 2-0. Βοήθεια από τον πάγκο δεν υπήρξε, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν τη δουλειά τους και καταφέραμε να φάμε κεφαλιά από τον Ντέιβις από το ύψος της περιοχής! Τα όσα ακολούθησαν ήταν απλά διαδικαστικά, με τους γηπεδούχους να κρατούν εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Ο Τσάνας έκανε αλλαγές μετά το 3-0 με τους Μάνταλο, Πέλκα να μπαίνουν στις θέσεις των Καρέλη και Κονέ, ενώ μπήκε και ο Κλάους στη θέση του Μήτρογλου. Ο τελευταίος είχε μια καλή ευκαιρία στο 82` με το γκολ να έρχεται τελικά με την κοντινή προβολή του Αραβίδη στο 87` που έγραψε το τελικό 3-1.  

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Μάικλ Ο Νιλ): Μακγκόβερν, Μακόλεϊ, Μάκνερ (84' Μακάλοκ), Κάθκαρτ, Ντέιβις, Μπραντ, Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουάρντ (81' Μακ Γκιν), Μαγκένις (78' Μπόις) .

ΕΛΛΑΔΑ (Τσάνας): Καρνέζης, Μόρας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (71' Πέλκας), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (76'Αθανασιάδης), Καρέλης (65' Μάνταλος).

Γκολ: 35'-58' Ντέιβις, 49' Μαγκένις/86' Αραβίδης

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags