Facebook Pixel «Έρχομαι για στόπερ στον ΠΑΟΚ…»
| 2015-10-21 19:43:00

«Έρχομαι για στόπερ στον ΠΑΟΚ…»

«Έρχομαι για στόπερ στον ΠΑΟΚ…»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε από την Χιλή στον ArenaFM 89.4 μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του , τόνισε ότι έκανε όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις και προσέθεσε με χιούμορ ότι πλέον νιώθει τόσο υγιής, που αν τον καλέσει ο ΠΑΟΚ γυρίζει να παίξει στόπερ!

Διαβάστε όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας στον ArenaFM89.4:

«Είμαι καλά, ήταν μια τραυματική εμπειρία σε ένα γήπεδο στην Βολιβία, όπου έπεσα κάτω και ήμουνα τρία λεπτά χωρίς οξυγόνο. Τώρα πάντως είμαι σε καλή κατάσταση».

«Ξαφνικά έκλεισαν τα μάτια μου και ξύπνησα στο νοσοκομείο»

Για το πώς το έπαθε και ποιος τον βοήθησε: «Δεν θυμάμαι τίποτα ,στην αρχή του παιχνιδιού δεν ένιωθα πολύ καλά αλλά τελικά αποφάσισα να παίξω . Ξαφνικά έκλεισαν τα μάτια μου και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Αυτός που με βοήθησε ήταν ο αντίπαλο τερματοφύλακας που είναι ο αγαπημένος μου φίλος. Το όνομα του είναι Πέδρο Ρίγα. Μόλις με είδε ότι άλλαξε το χρώμα μου και άσπρισαν τα μάτια μου φώναξε κατευθείαν τον μασέρ του Ζαμοράνο και μου έκανε ειδικές καρδιακές μαλάξεις.

Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για την καρδιά και όλες βγήκαν καθαρές, αύριο έχω το τελευταίο ραντεβού για να μου δώσουν την άδεια να ξαναρχίσω προπονήσεις».

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα σέντερ μπακ, τι λές ; είσαι έτοιμος;: «Εάν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αμυντικό , είμαι πανέτοιμος…»

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Κράσνονταρ: «Όλες οι ομάδες του Ρωσικού πρωταθλήματος είναι ζόρικες. Τον ΠΑΟΚ δεν τον έχω δει στα τελευταία του παιχνίδια αλλά από ότι βλέπω από την βαθμολογία δεν είναι καλά».

Αναφορικά με το αν του τηλεφώνησαν από τον ΠΑΟΚ μετά το ατύχημα: «Μου τηλεφώνησαν όλοι και ο Λίνο και ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά και ο Ίβιτς και αρκετές φορές».

«Να γίνω σκάουτερ του ΠΑΟΚ»

Για τα μελλοντικά του πλάνα: «Θα ήθελα να δουλέψω στον ΠΑΟΚ ως σκάουτερ, γνωρίζω αρκετούς παίκτες στην Ισπανία, ήμουνα πολλά χρόνια στην Θέλτα και εκεί τελείωσα και ως τεχνικός διευθυντής αλλά και στην Χιλή την οποία την γνωρίζω πολύ καλά. Η Κόλο-Κόλο έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ οι οποίοι θα ταίριαζαν στην ομάδα. Ο Κλαούντιο Μπαέσα είναι εκπληκτικός και μοιάζει πάρα πολύ με τον Βιδάλ, θα τον προτείνω στον ΠΑΟΚ ».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ , για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης όλο αυτό το διάστημα αλλά και για την υποστήριξη στην οικογένεια μου. Ελπίζω να υπάρξει ένας τρόπος να ανταποδώσω όλα αυτά που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ ,συνεργαζόμενος μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags