Facebook Pixel Τι τρέχει με ΠΑΟΚ και Σπόραρ;
| 2015-11-13 20:05:00

Τι τρέχει με ΠΑΟΚ και Σπόραρ;

Τι τρέχει με ΠΑΟΚ και Σπόραρ;

Oτι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο φορ είναι σίγουρο... Πού βρίσκεται όμως η συγκεκριμένη υπόθεση;

Ο φορ της Ολύμπια Λιουμπλιάνας, έχει προλάβει να πετύχει 15 γκολ σε 15 αγώνες, ενώ έχει και πέντε ασίστ. Η κλήση του στην εθνική ομάδα των ανδρών της χώρας του, είναι θέμα χρόνου, ενώ είναι ήδη διεθνής με τις ελπίδες. Στα 21 του χρόνια, ο νεαρός φορ φαίνεται να έχει πολύ μέλλον.

Ο Σποράρ, είναι ένα κλασικός φορ που μπορεί να παίξει και περιφερειακά. Δεν είναι δεκάρι, δεν είναι πλάγιος. Όμως φαίνεται πως είναι ένας παίκτης που αξίζει να επενδύσεις σε αυτόν ένα λογικό νούμερο.

Για να γίνουμε κατανοητοί με νούμερα, σε 74 παιχνίδια που έπαιξε φορ κορυφής είχε 40 γκολ και 17 ασίστ, σε 14 που έπαιξε δεξιός εξτρέμ είχε 4 γκολ και 1 ασίστ και σε 4 αγώνες που έπαιξε περιφερειακός φορ είχε δύο γκολ.

Σήμερα κοστολογείται κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ λόγω του μέτριου πρωταθλήματος που αγωνίζεται. Το ερωτηματικό είναι αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ.

Από τα όσα λέγονται, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ κάτι περιμένει για να κινηθεί για την απόκτησή του. Προφανώς δεν υπάρχουν οι συνθήκες αυτή τη περίοδο, ενώ δεν μένει ελεύθερος σύντομα, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Στον ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιασμένοι με την ποιότητα του παίκτη, με τον τρόπο που τελειώνει τις φάσεις και γενικά με τα στοιχεία που δείχνει, ενώ έχει και ηγετικές τάσεις αφού ήδη στην ομάδα του είναι αρχηγός. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags