Facebook Pixel Οι Μαγυάροι στο EURO! (BINTEO)
| 2015-11-16 00:40:00

Οι Μαγυάροι στο EURO! (BINTEO)

Οι Μαγυάροι στο EURO! (BINTEO)

Οι Ούγγροι νίκησαν 2-1 τη Νορβηγία και σε συνδυασμό με το 1-0 στο Όσλο επιστρέφουν σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια!

Οι Ούγγροι μπήκαν στο αποψινό παιχνίδι με το μαχαίρι στα... πόδια και μόλις στο 14ο λεπτό ο Πρίσκιν με εντυπωσιακό γκολ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 45ο λεπτό, η Νορβηγία άγγιξε την ισοφάριση και έστειλε προσωρινά την καρδιά των φιλάθλων στην Κούλουρη, όμως η κεφαλιά του Χόβλαντ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ανταπάντησαν με το ίδιο νόμισμα- του δοκαριού- με τον Ντζούτζακ στο 58΄, όμως την πλάστιγγα οριστικά και αμετάκλητα προς την πλευρά της Ουγγαρίας την έγειρε ο Χένρικσεν με αυτογκόλ στο 87΄, «γράφοντας» το 2-0.

Στη συνέχεια, ο Χένρικσεν αποφάσισε να ξεπλύνει, μερικώς, την ντροπή και πέτυχε γκολ στη σωστή εστία αυτή τη φορά, μειώνοντας σε 2-1 στο 89΄ για τους Νορβηγούς. Η όποια ολική ανατροπή, όμως, έμεινε στα χαρτιά και κάπως έτσι...

Και κάπως έτσι η Ουγγαρία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Euro του 2016. 30 χρόνια μετά θα φωνάξει «παρούσα» σε μεγάλη διοργάνωση και ελπίζει για το καλύτερο.
 

 

 

 

 

 


Περισσότερα σε λίγο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags