Facebook Pixel Χαμός με Φραντζέσκο - Τρομερό πέσιμο Γαβαθιώτη!
| 2015-11-24 10:30:00

Χαμός με Φραντζέσκο - Τρομερό πέσιμο Γαβαθιώτη!

Χαμός με Φραντζέσκο - Τρομερό πέσιμο Γαβαθιώτη!

Πολύ μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το on camera ξέσπασμα του παλαίμαχου άσου του Τριφυλλιού κατά του Σάββα Θεοδωρίδη, με αφορμή την ακύρωση του ντέρμπι αιωνίων.

Πολλές αντιδράσεις έχει φέρει το ξέσπασμα του Κώστα Φραντζέσκου στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Άρη Γάτα κατά του Σάββα Θεοδωρίδη με αφορμή την ακύρωση του ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκός και νυν προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου ξεστόμισε απίστευτες ατάκες για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκαλώντας μεγάλο ντόρο και την απάντηση του Μανώλη Γαβαθιώτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που εκφράζει πολλές φορές τις θέσεις των "ερυθρολεύκων" έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα gavros.gr το παρακάτω κείμενο:

Σε απίστευτο, ακόμα και για την προϊστορία της ατόπημα περιέπεσε η κυριακάτικη αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ. Παρουσίασε κάποιον Φραντζέσκο, πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και δεν θυμάμαι ποιάς άλλης ομάδας, να χλευάζει, να προσβάλλει και να υβρίζει τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, κατηγορώντας τον ευθέως μπροστά στον φακό, ότι είναι ο υπεύθυνος για όλα!

Το κατάπτυστο ρεπορτάζ της ΕΡΤ επιμελήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Αρης Γάτας, ο οποίος παρουσίασε τις δηλώσεις Φραντζέσκου, χωρίς να έχει και την αντίθετη άποψη, ή κάποιον να τις αντικρούσει.

Η στήλη ήρθε σε επαφή με τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή, ο οποίος ρωτήθηκε αν έχει υπ’ όψιν του το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ο κ. Τσακνής δεν είχε ιδέα, αλλά εμφανώς ενοχλημένος ήρθε σε επαφή με τον Γάτα και στη συνέχεια μας πληροφόρησε ότι :

Από τον Σάββα Θεοδωρίδη ζητήθηκε να μιλήσει και αυτός, αλλά αρνήθηκε. Το ρεπορτάζ του Γάτα έγινε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων. Προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου, γνωστός ως φιλοολυμπιακός, άρα... δεν μπορεί να κατηγορηθεί για μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, καμία από τις δικαιολογίες του κ. Τσακνή δεν αναιρεί την απρέπεια της ΕΡΤ προς το πρόσωπο του Σάββα Θεοδωρίδη, όταν βγαίνουν στο αέρα προσβλητικές δηλώσεις ενός Φραντζέσκου εναντίον ενός ζωντανού θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το αν ο κ. Ιωάννου είναι οπαδός του Ολυμπιακού, είναι κάτι πού αφορά τον ίδιο και εκείνους πού ασχολούνται με τα οπαδικά φρονήματα του καθενός. Σίγουρα πάντως, σαν «αποδεικτικό στοιχείο» αντικειμενικής κρίσης δεν στέκει.

Από κεί και πέρα, ο κ. Τσακνής ( και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού είναι ) θα πρέπει να αντιληφθεί ότι το μεγάλο του στοίχημα είναι να καταφέρει να ΑΛΛΑΞΕΙ την ΕΡΤ, βασικά σε νοοτροπία και δεοντολογική συνέπεια. Δυστυχώς όμως, μέχρι σήμερα οι διαπιστώσεις είναι απογοητευτικές. Μία από τα ίδια, τα παλιά και καταδικασμένα στη συνείδηση του Ελληνα φιλάθλου τηλεθεατή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags