Facebook Pixel "Ε, όχι και η καλύτερη μας εμφάνιση"
| 2015-12-13 20:07:00

"Ε, όχι και η καλύτερη μας εμφάνιση"

"Ε, όχι και η καλύτερη μας εμφάνιση"

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό είπε οτι ο Παναιτωλικός έχει κάνει και καλύτερα ματς, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του ίσως άξιζαν κάτι καλύτερο...

"Είχαμε μία καλή εμφάνιση και ενδεχομένως να αξίζαμε κάτι περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πάλεψαν το παιχνίδι, ακόμα και όταν έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα", είπε αρχικά ο τεχνικός της Καλλονής και συνέχισε:

Θεωρείτε δίκαιο το αποτέλεσμα;

"Είπα ότι τα παιδιά έδωσαν μία μάχη, μπορούσαν και καλύτερο αποτέλεσμα. Με βάση τα μέτρα που έτρεξαν και τη μαχητικότητα και την αγωνιστική πειθαρχία που είχαν μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο".

Είδαμε την καλύτερη φετινή άμυνα του Παναιτωλικού;

"Ε όχι. Είχαμε κι άλλα παιχνίδια στο παρελθόν. Θα σας θυμίσω ένα ματς που δεν μπήκε ο αντίπαλος στην περιοχή. Το ματς με τον Πλατανιά. Σταματούσε στα 20 μέτρα, αλλά φάγαμε δύο γκολ. Δεν έχει σημασία. Σήμερα ήταν πράγματι μία καλή εμφάνιση απ' όλους τους παίκτες. Τον ανασταλτικό χώρο τον πρόσεξαν ιδιαίτερα. Είχαμε ένα 7λεπτο στο πρώτο μέρος, όπου δημιουργήθηκαν δύο-τρεις ευκαιρίες απανωτές από τον Ολυμπιακό. Μετά ελέγξαμε. Στο β' μέρος είχαμε το 4-4-1 και όταν είχαμε ρυθμό βγάλαμε έναν παίκτη παραπάνω στην επίθεση. Ήταν λίγο τολμηρό".

Τα κέρδη του Παναιτωλικού ήταν πολλά; Τακτικά κάνατε το καλύτερό σας παιχνίδι; Βλέπουμε επίσης και δεύτερη σερί συμμετοχή του Χαντάκια...

"Όποια παιδιά δουλεύουν και έρθει η σειρά τους, αξίζουν να μπουν μέσα και από αυτούς εξαρτάται αν θα το εκμεταλλευτούν. Και ο Χαντάκιας, όπως και ο Μύγας, και ο Κωνσταντινόπουλος. Αυτά τα παιδιά πήραν μία συμμετοχή. Όταν γράφει μόνο 13 βαθμούς η βαθμολογία δεν έχεις κέρδος. Ήταν μία καλή εμφάνιση, αυτή κρατάμε και τίποτε άλλο. Στο πρωτάθλημα κέρδη είναι μόνο οι βαθμοί".

Πιστεύετε ότι αν ο Παναιτωλικός είχε και τους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο;

"Τα τελευταία ματς προσπαθούμε να βολευτούμε και με τις απουσίες. Ολοι οι παίκτες δουλεύουν πάνω σε μία συγκεκριμένη τακτική. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην είχαμε δύο απουσίες και πάνω".

Εχοντας περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού, πώς εκτιμάτε ότι ο αποκλεισμός από την Αρσεναλ επηρέασε την πρώην ομάδα σας στο σημερινό παιχνίδι;

"Είναι σωστή η ερώτηση. Η απώλεια αυτής της μεγάλης επιτυχίας δεν μπορεί να μην σε αφήσει να το σκεφτείς και δύο, και τρεις φορές. Και εβδομάδα μπορεί περάσει για να το ξεπεράσει. Είχε και λίγο κόπωση ο Ολυμπιακό. Δεν σε κουράζει τόσο η προσπάθεια, αλλά η αποτυχία. Αυτό είναι ένα φορτίο στους ώμους των παικτών. Υπάρχει μία δικαιολογία νομίζω. Ομως έπρεπε να προετοιμάσει καλύτερα το παιχνίδι με την Αρσεναλ. Έπρεπε να είναι συγκεκριμένος ο στόχος, ότι “πάμε να προκριθούμε”. Επρεπε να προετοιμαστούν όλοι, και ο κόσμος, και οι παίκτες. Υπήρχε μία αοριστολογία στο ξεκίνημα του αγώνα με την Αρσεναλ".

Το ματς με τον Ηρακλή είναι σαν τελικός;

"Ολοι είναι τελικοί. Και αυτός που δώσαμε σήμερα και αυτοί που έρχονται. Είμαστε σε μία θέση που έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πιστεύω πώς οι παίκτες σιγά-σιγά αυξάνουν το ηθικό και την ετοιμότητά τους για να παλέψουν τον στόχο".

Κέρδος ήταν και ο Στεφανάκος, από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Κυριακίδης;

"Μα έχουμε Κύπελλο και θα ξετιμωρηθεί ο Κυριακίδης. Κάθε καλή εμφάνιση σαφώς και δίνει αναπνοή στον παίκτη. Βεβαίως, τον κρατάει όρθιο".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags