Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Γκαλίτσιος, τι έκανε στον ΠΑΟΚ!
| 2016-01-01 17:37:00

Τρελάθηκε ο Γκαλίτσιος, τι έκανε στον ΠΑΟΚ!

Τρελάθηκε ο Γκαλίτσιος, τι έκανε στον ΠΑΟΚ!

Τραγικές καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή τελικά του Έλληνα αμυντικού να καταλήγει σε οριστικό ναυάγιο. Ποια ήταν όμως η αντίδραση του ποδοσφαιριστή;

Δεν θα προχωρήσει τελικά (αν και στον ΠΑΟΚ μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν μέσα σε λίγες ώρες ξανά) η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά, ακόμη και για χρονική διάρκεια συμβολαίου έξι μηνών, προκειμένου ο 29χρονος άσος να δείξει την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ωστόσο, υποστηρίζει πως παρά το ότι αποδέχθηκε την νέα πρόταση του ΠΑΟΚ, αρνήθηκε να περιμένει 3-4 ημέρες προκειμένου να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, όπως χαρακτηριστικά τονίζει πως της ζητήθηκε.

Πρόκειται σίγουρα για μία περίεργη υπόθεση που μόνο καλό δεν κάνει στον Δικέφαλο όσον αφορά το όνομα του στην αγορά, ενώ παράλληλα δείχνει το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί στον σύλλογο.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως η μεταγραφή χάλασε επειδή ο Νίκος Βεζυρτζής είχε διαφορετική γνώμη από τους Άρνεσεν και Τούντορ και δεν δέχθηκε να τους κάνει το… χατίρι, αν και χθες φάνηκε πως θα έκανε κάποια υποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεισε Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags