Facebook Pixel "Πνιγμός" στα Πηγάδια στο τέλος για ΠΑΟΚ!
| 2016-01-20 22:24:00

"Πνιγμός" στα Πηγάδια στο τέλος για ΠΑΟΚ!

"Πνιγμός" στα Πηγάδια στο τέλος για ΠΑΟΚ!

Η Ξάνθη έχασε ένα σωρό γκολ, είχε δύο δοκάρια (ένα ο ΠΑΟΚ) και τελικά ο μοιραίος Σολτάνι έγινε... ωραίος στο 90` και έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας το γκολ του Μυστακίδη! Φοβερή εμφάνιση ο Όλσεν!

Πέντε (!) λεπτά καλό ποδόσφαιρο, όπου ο Μυστακίδης είχε δοκάρι στο 28` και στο 31` σκόραρε, παραλίγο να ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ για να φύγει με τη νίκη από τα Πηγάδια, όμως ο Σολτάνι στο 90` έσωσε τον βαθμό! Η Ξάνθη αδικείται από το σκορ, καθώς είχε 4 κλασικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, όμως έπεσε πάνω στην... έκπληξη Όλσεν και πλήρωσε και την αστοχία της. Με τα όσα έκανε ο Σουηδός σήμερα να δούμε ποιος θα παίξει την Κυριακή με την ΑΕΚ, παρεμπιπτόντως... Κυνικά αποτελεσματικός ο Δικέφαλος που πήρε τον βαθμό και αν ο Κλάους στο 57` έκανε το 0-2, θα είχε τους βαθμούς στο τσεπάκι. Πλέον ο Δικέφαλος είναι στο -3 από τη δεύτερη Ένωση. 

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

"Εσείς ευκαιρίες, εμείς γκολ"!

Τέτοιο "σφυροκόπημα" στην άμυνα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη δεν το περιμέναμε, με τους γηπεδούχους στο πρώτο 20λεπτο να έχουν 4 (!) κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι! Ο Όλσεν όμως είχε ντυθεί... Μπουφόν, καθώς ήταν απροσπέλαστος! Στο 13` σταμάτησε τον Ορφανίδη, στο 15` τον Σολτάνι, ενώ στο 18` ο Αλγερινός σημάδεωε οριζόντιο δοκάρι! Το κρεσέντο του Σουηδού κίπερ ολοκληρώθηκε στο 23` με την απόκρουση σε σουτ και πάλι του Ορφανίδη!

Εκεί λοιπόν που ο ΠΑΟΚ δεν είχε τελική, στο 28` ο Μυστακίδης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 31` βρήκε στόχο, αυτή τη φορά με το κεφάλι, κάνοντας το 0-1! Η Ξάνθη "μούδιασε" από το αναπάντεχο γκολ και μέχρι τέλους του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά τον Όλσεν, με το ημίχρονο να λήγει 0-1. Φοβερό ματς, με τους γηπεδούχους να αδικούνται από το σκορ....

Από μοιραίος, ωραίος!

Ο Τούντορ βλέποντας τα κενά του ΠΑΟΚ στην άμυνα πέρασε τον Μιγκέλ Βίτορ στο 46` αντί του Σάμπο με τον Τζιόλη να πηγαίνει στα χαφ. Παρ` όλα αυτά, στο 49` η Ξάνθη πλησίασε στο 1-1, αλλά ο Καπετάνος σημάδεψε δοκάρι, δεύτερο για τους ακρίτες! Ο Κλάους στο 57` δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς, αστοχώντας από καλή θέση και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Λουτσέσκου ανακάτεψε την τράπουλα, περνώντας τον Τριάδη αντί του Νιέτο και μετά και τον Ερέα στη θέση του Βασιλακάκη, με τον Τούντορ να αλλάζει τον Πέλκα με τον Ροντρίγκες.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ελέγχει το ματς, προσπαθώντας κυρίως να διαφυλάξει το σκορ, πράγμα που το κατάφερε ως το 90`! Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Τριάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σολτάνι εξλιλεώθηκε για τις ευκαιρίες που έχασε, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ!

Γκολ: Μυστακίδης 31', Σολτάνι 91'

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (Χερέα 62'), Νιέτο (Τριάδης 58'), Ορφανίδης, Γούτας, Καπετάνος (Σκούρτης 72') και Λισγάρας

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Ολσεν, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (Ζάιρο 87'), Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο (Βίτορ 46'), Κίτσιου και Πέλκας (Ροντρίγκες 58')

Κάρτες: Χαρίσης 20', Κοροβέσης 25', Τσίμιροτ 45', Ορφανίδης 67', Λισγάρας 69', Ροντρίγκες 75', Τριάδης 77'

Κόκκινες: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags