Facebook Pixel Πουλάει Φλεβάρη μήνα! Φεύγει για 3,5 μύρια ο...
| 2016-02-17 12:45:00

Πουλάει Φλεβάρη μήνα! Φεύγει για 3,5 μύρια ο...

Πουλάει Φλεβάρη μήνα! Φεύγει για 3,5 μύρια ο...

Δεν περιμένουν τις μεταγραφικές περιόδους οι άνθρωποι των πρωταθλητών για να παραχωρήσουν έναν ποδοσφαιριστή - Διαβάστε ποιος βρίσκεται κοντά σε πώληση!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο μαγαζί, ένα μαγαζί - γωνία όπως συνηθίζουμε να λέμε και να γράφουμε, που έχει στο ρόστερ τους πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές.

Γι΄ αυτό και πολλές ομάδες κοιτάζουν το υλικό των "ερυθρόλευκων" για να ενισχυσθούν, καθώς δεν γίνεται να μείνουν όλοι στο Λιμάνι.

Μπορεί να έχουν την ποιότητα για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, αλλά δεν χωράνε όλοι στο ρόστερ.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τον Χόρχε Μπενίτες, που είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Κρουζ Αζούλ.

Με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 3,5 εκ. ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά στο πλάνο του Μάρκο Σίλβα δεν χωρούσε.

Με το ρεπορτάζ από το Μεξικό, να αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του μεξικανικού συλλόγου ετοιμάζονται να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό στον Ολυμπιακό, για να ενεργοποιήσουν την οψιόν και να αποκτήσουν τον παίκτη...

Ακόμα και τα... κοκόρια τους γεννάνε στο Λιμάνι, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε θέση στην ομάδα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει 3,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του για να τον παραχωρήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Σαββίδη για τον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags