Facebook Pixel ΧΑΜΟΣ! Γεωργίου speaking για Ολυμπιακός-Άντερλεχτ!
| 2016-02-26 18:44:00

ΧΑΜΟΣ! Γεωργίου speaking για Ολυμπιακός-Άντερλεχτ!

ΧΑΜΟΣ! Γεωργίου speaking για Ολυμπιακός-Άντερλεχτ!

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι σε μεγάλη φόρμα και τους περνάει όλους... πριονοκορδέλα! Απολαύστε τον!

Χθες το απόγευμα στην εκπομπή μου στο Real fm με ρωτούσαν οι ακροατές, τι βλέπω για το βραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ και η απάντηση μου αποδείχθηκε προφητική: «Με τον αντίπαλο που παίζει μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάζεται να αποκλειστεί, παρά για να προκριθεί». Και τελικά έτσι ακριβώς έγινε...

Στο Α΄ημήχρονο έτρεξε, πίεσε και αφού έχασε τρεις φοβερές ευκαιρίες, κατάφερε να προηγηθεί με ένα μουσαντένιο πέναλτι και να δώσει την εντύπωση ότι αυτός θα έπαιρνε την πρόκριση. Όμως, στο Β΄ ημίχρονο τα κόζα άλλαξαν. Όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο περισσότερο κλάταρε από δυνάμεις και μετά το 70΄ το μοτέρ έκανε συνεχώς καρμπιλασιόν. «Πατ-πατ» η εξάτμιση και αγκομαχητό στην ανηφόρα. Και όταν ξεκίνησε η παράταση έγινε φανερό ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ήθελε να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι και όχι η Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι είχαν μεγαλύτερη φρεσκάδα και πιο γερά πατήματα, ενώ οι ερυθρόλευκοι μαράζωναν συνεχώς από δυνάμεις. Αποτέλεσμα ; Το 1-0 έγινε εύκολα 1-2 και αντίο πρόκριση, αντίο Ευρώπη.

Πολλά τα αρνητικά συμπεράσματα που άφησε πάλι χθες ο Ολυμπιακός. 1ον: Κατέρρευσε το παραμύθι που είχαν καλλιεργήσει εδώ και μήνες κάποιες εφημερίδες, καθώς και οι περισσότεροι οπαδοί του, ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και η πιο ποιοτική ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Τεράστια προσβολή για όσους έχουν φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτή τη φανέλα στη θέση του Τζόρτζεβιτς παίζει τώρα κάποιος Σεμπά, στη θέση του Γκόγκιτς και του Κοβάσεβιτς παίζει τώρα κάποιος Ιντέγε, στη θέση του Γκαλέτι κάποιος Πουλίδο, στη θέση του Ριβάλντο και του Καρεμπέ παίζουν τώρα ο Φορτούνης και (ήμαρτον) ο Μιλιβόγεβιτς και στη θέση του Μέλμπεργκ, ο Μποτία και ο Ντα Κόστα. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει...

2ον: Όσο περνάει ο καιρός εξατμίζεται σιγά – σιγά η εκτίμηση του κόσμου για τον Σίλβα. Ενώ τους πρώτους μήνες είχε κλέψει την παράσταση, στη συνέχεια κάνει πολλές γκέλες, τόσο στην εμμονή του για κάποιους παίκτες, όσο και στην τακτική και τις αλλαγές που κάνει μέσα στον αγώνα. Χθες, χρεώνεται και με κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Αυτός είναι ο απόλυτα υπεύθυνος για τη θλιβερή φυσική κατάσταση που παρουσίασαν όλοι οι παίκτες του. Κάποιοι απ’ αυτούς ήθελαν φιάλες οξυγόνου. Αυτός τους γυμνάζει, αυτός τους προετοιμάζει, αυτός τους προπονεί.

Υ.Γ.: Είναι ντροπή να παίζει στην παράταση σέντερ – φορ ο Ντα Κόστα. Ήμαρτον !!!

Πηγή: real.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags