Facebook Pixel Αποκάλυψη για το μέλλον του Βίτορ στον ΠΑΟΚ!
| 2016-03-21 15:45:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Βίτορ στον ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Βίτορ στον ΠΑΟΚ!

ΤΟ συμβόλαιο του Πορτογάλου στόπερ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η παραμονή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στον αέρα!

Και βρίσκεται στον αέρα για τρεις λόγους: Οι πρώτες επαφές που είχαν γίνει πριν από λίγο καιρό, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ήταν ανάμεσα στους Άρνεσεν - Αγγελίδη και τον εκπρόσωπό του.

Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται κανένας από τους δύο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μίχελ που "τρέχει" τα θέματα της ΠΑΕ, έχει πολλά πράγματα αυτό το διάστημα στο πρόγραμμά του.

Δεύτερο πρόβλημα, που ως έναν βαθμό μπορεί να προσπεραστεί, είναι ότι εκείνος ο προπονητής που είχε ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα, ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται επίσης εκτός ΠΑΟΚ...

Αυτό, βέβαια, είναι ένα θέμα που λύνεται, καθώς για τον Βίτορ υπάρχει εξαιρετική άποψη σε όλους στον Δικέφαλο και, λογικά, κι ο νέος προπονητής θα τον εμπιστευτεί (τουλάχιστον το πρώτο διάστημα) στη βασική 11άδα. Αν τον βρει στον ΠΑΟΚ...

Το τρίτο και, ίσως, μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη... Ο Βίτορ ζητάει 450 χιλ. ευρώ για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αλλά από τη διοίκηση ούτε που κάνουν λόγο για ένα τέτοιο ποσό!

Ο Πορτογάλος αυτό το διάστημα βρίσκεται στις 250 χιλ. ετήσιο κασέ, που είναι και το ποσό που αφορά κι άλλους συμπαίκτες του (Τζιόλη, Τζαβέλλα, Σκόνδρα κ.α.).

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να υπάρχει θετικό κλίμα για αύξηση αποδοχών, αλλά ο Βίτορ ζητάει περίπου τον διπλασιασμό τους!

Φυσικά το συγκεκριμένο θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον και, όπως αντιλαμβάνεστε, θα δούμε αρκετά επεισόδια πριν τις οριστικές εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags