Facebook Pixel Σπουδαίος Κόκε - Φοβερή δήλωση για Άρη!
| 2016-05-02 13:06:00

Σπουδαίος Κόκε - Φοβερή δήλωση για Άρη!

Σπουδαίος Κόκε - Φοβερή δήλωση για Άρη!

Ο Σέρχιο Κόκε έχει συνδέσει το όνομά του ποδοσφαιρικά με τους Κίτρινους, ωστόσο η δήλωση που έκανε δείχνει τα αισθήματά του για αυτή την ομάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός που επέστρεψε μετά από ένα διάλλειμα, στον Άρη, δήλωσε ότι θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα του στους Κίτρινους, κάνοντας μια τρομερή δήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην ισπανική εφημερίδα, "Diaro Sur":

Για την πρώτη θητεία του στους «κίτρινους»: «Πήγα στον Άρη αρχικά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αγάπησα την ομάδα. Οι οπαδοί στην Ελλάδα ζουν διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Για εκείνους είσαι μέρος της ιστορίας της ομάδας. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά στην πρώτη μου θητεία στον Άρη παίζαμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη και ήμασταν η πιο συμπαθητική ομάδα για τους Έλληνες».

Για τον λόγο για τον οποίο άφησε τον Άρη: «Έφυγα όταν ο Άρης δεν μπορούσε πλέον να πληρώσει το συμβόλαιό μου και πήγα στην Αμερική, αλλά κατάλαβα εκεί δε θα ήμουν ευτυχισμένος».

Για την επιστροφή του στη συμπρωτεύουσα και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Οι Έλληνες παραμένουν ένας χαρούμενος λαός. Σίγουρα το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει πέσει, επειδή κάποιοι σύλλογοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι στον Άρη θέλω να πεθάνω ποδοσφαιρικά. Πάντως, δεν σκέφτομαι ακόμα να αποσυρθώ. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά το τέλος της καριέρας μου, αλλά θέλω να είναι σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι έχω καλό μάτι στο να εντοπίζω νέα ταλέντα και βλέπω το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags