Facebook Pixel Ποιος Σάλπι; Αυτόν παίρνει από ΠΑΟΚ ο Άγγελος!
| 2016-06-08 23:01:00

Ποιος Σάλπι; Αυτόν παίρνει από ΠΑΟΚ ο Άγγελος!

Ποιος Σάλπι; Αυτόν παίρνει από ΠΑΟΚ ο Άγγελος!

Ο Αναστασιάδης καλοβλέπει τον Σαλπιγγίδη, όμως παράλληλα έχει στην λίστα του και έναν από τους νυν παίκτες του Δικεφάλου, που μπορεί να φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Αλέξη Κούγια ως ο νέος προπονητής της Λάρισας και παρά τις αντιρρήσεις που υπάρχουν από τους οργανωμένους οπαδούς, δεσμεύτηκε ότι θα οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Για να γίνει βέβαια αυτό, εκτός από σκληρή δουλειά, χρειάζονται και οι κατάλληλες μεταγραφές…

Ο έμπειρος κόουτς φυσικά και το γνωρίζει και για αυτό ήδη έχει ξεκινήσει να συμπληρώνει τη μεταγραφική του λίστα, έχοντας πάρει μάλιστα και την σχετική δέσμευση από την διοίκηση, ότι υπάρχει η δυνατότητα να ρίξουν χρήμα και να φέρουν στον Κάμπο κάποιους έμπειρους παίκτες αξίας. Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος παρότι βρίσκεται χωρίς ομάδα, αρέσει πάρα πολύ στον Αναστασιάδη και θα προσπαθήσει να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του στην Λάρισα.

Εκτός από τον «Σάλπι» όμως, υπάρχει και άλλος ΠΑΟΚτσής στην λίστα του, ο οποίος όμως ανήκει και τώρα στο ρόστερ του Δικεφάλου. Πρόκειται για τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος ήταν από τους αγαπημένους του Άγγελου στο τελευταίο του πέρασμα από την Τούμπα, αφού τον έκανε βασικό και τον δικαίωσε με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα, ο Σκόνδρας είχε κληθεί τότε και στην Εθνική Ελλάδας, ενώ σε σχετικές δηλώσεις του εκείνη την περίοδο είχε πει για τον ρόλο που έπαιξε ο Αναστασιάδης στην βελτίωσή του: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο, με βοήθησε πολύ. Δείχνει ότι μου έχει εμπιστοσύνη, καταλαβαίνω τι μου ζητάει να κάνω στο γήπεδο. Δεν με ενοχλεί που παίζω και δεξιά και στο κέντρο της άμυνας, θα αγωνιστώ όπου ζητήσει ο προπονητής. Θα δώσω το 100% ακόμη και σε μία θέση που δεν γνωρίζω».

Τώρα λοιπόν, παρότι ο Σκόνδρας δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν ξανά, αφού ο έμπειρος κόουτς τον θέλει πάρα πολύ στη Λάρισα, ενώ στον ΠΑΟΚ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της επόμενης περιόδου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέλανε την Τούμπα και μετά βγήκε «γυμνή» στους δρόμους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags