Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!Εξελίξεις με Νιόπλια στον ΟΦΗ!
| 2016-06-15 16:48:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!Εξελίξεις με Νιόπλια στον ΟΦΗ!

ΕΚΤΑΚΤΟ!Εξελίξεις με Νιόπλια στον ΟΦΗ!

Διαβάστε το τι έγινε με τον Όμιλο και τον 51χρονο τεχνικό αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους...

O Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει στον πάγκο του ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά στην Football league, με στόχο την επιστροφή της κρητικη ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία.

Η συμφωνία επικυρώθηκε την Τετάρτη (15/6) το μεσημέρι μετά απο συνάντηση που είχε ο προπονητής του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και του υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη. Στην συνάντηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ αναφέρει:

«Με το Νίκο Νιόπλια θα πορευθεί ο ΟΦΗ και την προσεχή χρονιά στην Football league. Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μεταξύ του προπονητή του ΟΦΗ, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Αντίπα Σηφάκη και του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Το πλάνο του ΟΦΗ με στόχο την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ συνεχίζεται».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Νιόπλιας με τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags