Facebook Pixel Νέο ξέσπασμα Κόκε: "Να σταματήσουν αυτές οι μ@λ@κίες"!
| 2016-06-28 15:22:00

Νέο ξέσπασμα Κόκε: "Να σταματήσουν αυτές οι μ@λ@κίες"!

Νέο ξέσπασμα Κόκε: "Να σταματήσουν αυτές οι μ@λ@κίες"!

Ο Ισπανός φορ είναι έξω φρενών με την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη!

Διαβάστε, αναλυτικά, τις δηλώσεις του Ισπανού επιθετικού στο Αθλητικό Metropolis...

«Δεν είμαι νευριασμένος. Δεν μου αρέσει καθόλου πως κυλούν τα πράγματα. Νομίζω πως έκανα κάτι σημαντικό στον Άρη και υπάρχει κόσμος που με αγαπάει πολύ. Κάθε ημέρα περπατάω έξω και με σταματούν όχι μόνο οπαδοί του Άρη αλλά γενικότερα φίλοι του ποδοσφαίρου. Δεν μου αρέσει αυτό που έγινε. Εάν κάποιος θέλει να πει κάτι, να ρωτάει εμένα και όχι να πληροφορείται από άλλους. Ήρθα τη δυσκολότερη στιγμή να βοηθήσω και θεωρώ ότι πρόσφερα όχι μόνος μου, αλλά μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Για το αν υποπτεύεται ότι θέλουν να τον διώξουν από τον Άρη: «Δεν ξέρω καθόλου, αλλά κάτι μυρίζει κακό. Είμαι άνθρωπος και δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Ό,τι έχουν να μου πουν ας μου το πουν τετ-α-τετ. Δεν αξίζω τέτοιες μαλ…ίες»

Για το αν του είπαν κάτι πριν φύγει για διακοπές: «Δεν μου είπε κανείς τίποτε. Εγώ δεν θέλω να πω κάτι κακό για τους ανθρώπους. Έχω οικογένεια και πιστεύω ότι έκανα κάτι καλό στον Άρη. Δεν μπορούν να δείχνουν ασέβεια στο πρόσωπό μου και να εξαφανίζουν ό,τι έκανα για την ομάδα. Αν δεν με θέλουν θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα πάω σπίτι μου. Αν με θέλουν θα χαρώ πολύ να παίξω στον Άρη. Να το ξέρουν όλοι αυτό. Είμαστε 28 Ιουνίου, μπορούσα να υπογράψω σε ομάδα της Ινδίας από την οποία έχω πρόταση και δεν το έκανα γιατί θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Άρη. Αν δεν με θέλουν, ας μου πουν ότι δεν με θέλουν».

Για το αν μίλησε με τον Αναστόπουλο: «Μίλησα με τον προπονητή και αυτός δεν μου είπε τίποτα».

Για το πόσο σκοπεύει να περιμένει τον Άρη: «Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμη. Αν με θέλουν θα μείνω».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Δεν είμαι ούτε φίλος του, ούτε εχθρός του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχω καθόλου επαφή μαζί του».

Για το τι του είπε ο Αναστόπουλος: «Μου είπε ότι δεν είπε τίποτα ακόμη και δεν μίλησε με τον πρόεδρο. Θα δούμε αυτήν την εβδομάδα, μου είπε. Δεν μου είπε “δεν σε θέλω”. Γι’ αυτό λέω ότι δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες».

Για το πόσο διάστημα είναι διατεθειμένος να περιμένει: «Θα περιμένω αυτή την εβδομάδα να με πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν με πάρουν θα τους πάρω εγώ, ώστε αυτό το παιχνίδι να σταματήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags