Facebook Pixel Τον "εκλεκτό" τού Μάρκο Σίλβα φέρνει ο Ολυμπιακός!
| 2016-08-21 23:30:00

Τον "εκλεκτό" τού Μάρκο Σίλβα φέρνει ο Ολυμπιακός!

Τον "εκλεκτό" τού Μάρκο Σίλβα φέρνει ο Ολυμπιακός!

Μεταγραφικός οργασμός στο Λιμάνι, καθώς κλείνει προσεχώς ένας ακόμη ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, μιλάμε για αμυντικό που ήθελε να φέρει στον Πειραιά και ο Πορτογάλος τεχνικός!

Εβδομάδα εξελίξεων και σημαντικών μεταγραφών έρχεται για τον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι έχουν ήδη τρέξει κάποιες υποθέσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις.

Μετά τον Αντρέ Μαρτίνς, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Μάρκο Μαρίν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι μία ανάσα και από την απόκτηση του αμυντικού της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι.

Αυτός είναι ο εκλεκτός τού Πάουλο Μπέντο για τα στόπερ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportDog, η υπόθεση είναι πολύ πιο προχωρημένη σε σχέση με όσα έγραφαν το πρωί της Κυριακής στην Αγγλία. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εδώ και καιρό έψαχναν έναν κεντρικό αμυντικό και φαίνεται πως κατέληξαν στον 23χρονο άσο, που έχει ως μεγάλο προσόν του την ταχύτητα.

Το όνομα του, πάντως, μόνο άγνωστο δεν ήταν στο Λιμάνι, καθώς, όπως διέρρευσε, είχε ξαναπέσει η περίπτωσή του στο τραπέζι επί Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος κόουτς είχε εισηγηθεί την απόκτησή του και τώρα… συμφώνησε μαζί του και ο Πάουλο Μπέντο, γεγονός που δε θεωρείται τυχαίο και μάλλον δείχνει ότι πρόκειται για αξιόλογο παίκτη.

Ο Τιάγκο Ιλόρι, ο οποίος ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας τής Πορτογαλίας στο Ρίο, αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ το 2013, ως ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος και δόθηκε δανεικός σε Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα. Με τους "χωριάτες" έκανε την περσινή σεζόν 11 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα τους (Premier League 2) και τρεις στο Κύπελλο (FA Cup).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags