Facebook Pixel Δήλωση Τζαβέλλα για το συμβόλαιό του!
| 2016-08-25 23:56:00

Δήλωση Τζαβέλλα για το συμβόλαιό του!

Δήλωση Τζαβέλλα για το συμβόλαιό του!

Ανάμεσα σε όσα ρωτήθηκε για το ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας ο Γιώργος Τζαβέλλας ρωτήθηκε και για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπε!

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Τζαβέλλας δήλωσε: "Το εύκολο το κάνεις μέσα από την καλή εικόνα που δείχνεις. Δείξαμε καλό πρόσωπο, πήραμε την εύκολη πρόκριση. Δεν υποτιμήσαμε τη Ντιναμό και συνεχίσαμε σήμερα ότι χτίσαμε στο πρώτο παιχνίδι".

Για το αν η πρόκριση επί της Ντιναμό μετριάζει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: "Δε συγκρίνονται αυτά τα δύο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στους ομίλους, όμως φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάμε παραπέρα".

Για την αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Σίγουρα μας επηρεάζει. Είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται όμως γιατί θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για τον τρόπο που έρχονται τα γκολ από στημένες φάσεις: "Ασχολούμαστε φυσικά με τις στημένες φάσεις. Τις δουλεύουμε και μακάρι να έρθουν και άλλα γκολ μέσα από αυτές".

Ο Γ. Τζαβέλλας αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος: "Κάνουμε μια νέα αρχή με την Εθνική. Θέλουμε να επανέλθει εκεί όπου της αξίζει εκεί όπου ήταν παλιότερα. Ελπίζουμε να έκλεισε ένας κακός κύκλος και να δώσουμε το παρών στην επόμενη διοργάνωση".

Για τη δήλωση του Ίβιτς ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 60-70%: "Κάνουμε σταθερά βήματα. Θα βρούμε τα πατήματα μας σιγά σιγά και αυτό φυσικά θα γίνει μόνο αν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε καλύτεροι".

Όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Υπάρχει θετική πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Για οτίδηποτε θετικό θα ενημερωθείτε από την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags