Facebook Pixel Ναυάγησε τρελό ρώσικο ντιλ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-08-29 19:42:00

Ναυάγησε τρελό ρώσικο ντιλ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ναυάγησε τρελό ρώσικο ντιλ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εξόρυξη πετρελαίου και άνθρακα ήθελε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου, αλλά η συμπεριφορά των υπευθύνων τους εξώθησε στην απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Ναυαγησε τρελό ρωσικό ντιλ στον ΟΦΗ, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια μετά την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ. Ο λόγος για τη Integrated sports consultancy, θυγατρική της Golding and partners trading and bunkering, η οποία δραστηριοποιείται στα πετρέλαια και τον άνθρακα και ήθελε να επενδύσει στην ομάδα της Κρήτης.

Ωστόσο το ντιλ δεν έγινε ποτέ, αφού όπως καταγγέλλει ο Έλληνας εκπρόσωπος της εταιρείας, Τζον Κλάπας, από την πλευρά του ΟΦΗ δεν υπήρξε ποτέ απάντηση στην πρότασή τους.

Αναλυτικά η επιστολή:


Οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρία ''INTEGRATED SPORTS CONSULTANCY Ltd'' ΄, η οποία ενδιαφέρθηκε και παρουσίασε την πρόταση της για την αγορά του πλοιοψηφηκού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ ,θέλει να ενημερώσει τo φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και να πάρει θέση για όλες τις αναλήθειες που έχουν υποθεί όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο κύρος της εταιρείας.

Η ''I S C Ltd '' ιδρύθηκε για την χρηματοδότηση και αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με τα πρότυπα των επενδυτικών εταιρειών παγκοσμίως .

Η εταιρεία ''I S C Ltd '' ειναι θυγατρική εταιρεία της ''GOLDING & PARTNERS TRADING AND BUNKERING'' με επιτυχημένη ιστορία πάνω από 15 χρόνια στη εξαγωγή πετρελαίου και την εμπορία άνθρακα, ανεφοδιασμού σε καύσιμα και εξαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Χονγκ Κονγκ,διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα το οποίο υπεύθυνο για τον έλεγχο και την εφαρμογή των εξαγωγών από τη Ρωσία επίσης διατηρεί γραφείο στην Ελβετία το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και ο χρηματοδότης της επένδυσης που αφορά την εξαγορά του πλοιοψηφηκού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ και μετατροπή της ομάδας σέ μέγαλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου .

Το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου θα πρέπει να γνωρίζει οτι, παρά τα ανεπάλληλα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν , με την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ,τον ερασιτέχνη και τους βασικούς μετόχους ,διαπιστώσαμε οτί τα μέλοι της, δεν ειχάν σωστή ενημέρωση μεταξύ τους για τις προθέσεις μας καθώς και για το ποσό της επένδυσης αλλα και το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του ΟΦΗ ,επίσης ουδέποτε μας απάντησαν, προφορικώς ή γραπτώς ,στην επίσημη πρόταση που τους υποβάλαμε στους ιδίους αλλα και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του δικού μας νομικού εκπροσώπου .Θεωρούμε οτι υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα και μη επαγγελματισμός σε κάποιους απο τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ .

Η πρόταση μας παρότι αμφισβητήθηκε έντονα και συζητήθηκε αρνητικά παραμένει αληθινή , υλοποιήσημη και εφόσον μας ζητηθεί ειμαστε σε θέση να εμπλακούμε στα κοίνα της ομάδας του ΟΦΗ .

Σας ευχαριστούμε .

Υ.Γ Ευχαριστουμε πολυ για την την συνεργασία των δύο εκπροσώπων μας στην Κρήτη, ΡΟΔΟΥ Κωνσταντίνα και ΣΚΕΡΛΟ Λάμπρο.


Εκπρόσωπος της εταρείας
John Klappas

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags