Facebook Pixel Καραμπόλα: Φεύγει Έλληνας από ΠΑΟΚ λόγω… ΠΑΟ!
| 2016-08-30 20:02:00

Καραμπόλα: Φεύγει Έλληνας από ΠΑΟΚ λόγω… ΠΑΟ!

Καραμπόλα: Φεύγει Έλληνας από ΠΑΟΚ λόγω… ΠΑΟ!

Άνω - κάτω η Σούπερ Λιγκ τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. To σενάριο από την Θεσσαλονίκη που εμπλέκει τους Πράσινους με έναν άσο του Δικεφάλου.

Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο στο ποδόσφαιρο να υπάρξει ντόμινο μεταγραφών. Το μόνο που χρειάζεται συνήθως είναι να υπάρξει μια κίνηση που διαταράσσει την ισορροπία ενός πρωταθλήματος και να προκαλέσει ανακατατάξεις στα ρόστερ.

Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών και έχει ως πρωταγωνιστές τον Παναθηναϊκό, τον Πλατανιά και πιθανώς τον ΠΑΟΚ!

Όλα ξεκινούν από την πώληση του Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον ομάδα της Κρήτης στους Πράσινους, deal που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί! Ο Πλατανιάς με τη μεταγραφή αυτή θα βάλει στα ταμεία του περίπου 200.000 ευρώ, ωστόσο θα χάσει και έναν παίκτη που αποτελεί τον βασικό δεξιό του μπακ εδώ και δυο χρόνια.

Έτσι, οι Κρητικοί είναι πολύ πιθανό να βγουν στην αγορά στο τελευταίο διήμερο της μεταγραφικής περιόδου για να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Αφρικανού και ήδη κυκλοφορούν δύο σενάρια. Το πρώτο αφορά την απόκτηση του Μαρινάκη από το Τριφύλλι και το δεύτερο αφορά τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Σκόνδρα!

Ο Έλληνας δεξιός μπακ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς, είναι στο γκρουπ των «κομμένων» στην Τούμπα και σίγουρα θα αποτελούσε μια πολύ καλή προοπτική για τους Χανιώτες για να καλύψει το κενό του Κουλιμπαλί. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται αρκετά έντονα στη Θεσσαλονίκη πως ο Πλατανιάς πρόκειται να κινηθεί για δανεισμό του Σκόνδρα, εφόσον οριστικοποιηθεί η πώληση του Κουλιμπαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι γίνεται στον Ολυμπιακό, θα μείνει κανείς στην ομάδα; Πάει κι αυτή η ταλεντάρα!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags