Facebook Pixel Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα!
| 2016-09-06 09:25:00

Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα!

Για αυτό ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα!

Τέτοια στοιχήματα μπορούν να τα κερδίσουν μόνο τα μεγάλα κλαμπ και οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν ένα αντίστοιχο την περασμένη αγωνιστική περίοδο!

Το θέμα δεν αφορά αποκλειστικά τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, που σαν μεγάλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν ξανά τους ποδοσφαιριστές τους!

Κάτι που οι Πειραιώτες πέτυχαν και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον Τζίμι Ντουρμάζ...

Ο Σουηδός εξτρέμ ολόκληρο το καλοκαίρι του 2015 περίμενε ότι θα βρισκόταν ομάδα για να πραγματοποιήσει μεταγραφή, αλλά τελικά έμεινε στο Λιμάνι.

Και παρότι το πρώτο διάστημα ήταν ξενερωμένος, κατάφερε με την απόδοσή του να βρει ξανά θέση βασικού, να πάει στο Euro και φέτος το καλοκαίρι να φύγει για την Τουλούζ...

Κάτι αντίστοιχο θέλουν να πετύχουν φέτος το καλοκαίρι και με τον Πάρντο, ο οποίος πάνω - κάτω πέρασε ένα καλοκαίρι καρμπόν με το περσινό του Ντουρμάζ: Μέσα στην αβεβαιότητα και με κακή παρουσία στην προετοιμασία.

Η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του Ολυμπιακού επηρεάσε πολύ άσχημα τον Κολομβιανό άσο, που ακόμα δεν έχει συνέλθει καλά.

Με αποτέλεσμα να πάρει κιλά, να έχει άσχημα εργομετρικά και, τελικά, να "κοπεί" από την ευρωπαϊκή λίστα...

Μόνο που στο Λιμάνι είναι βέβαιοι ότι ο παίκτης μπορεί να επανέλθει και θα επανέλθει!

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φέρουν το παράδειγμα του Ντουρμάζ στο προσκήνιο, για να αποδείξουν ότι μία μεγάλη ομάδα όταν θέλει, μπορεί να κερδίσει ξανά έναν ποδοσφαιριστή της...

Ο Πάρντο, άλλωστε, στοίχισε καλά λεφτά στον Ολυμπιακό και πρέπει να συνέλθει και να δώσει ξανά το 100% για την ομάδα του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags