Facebook Pixel Η φοβερή ατάκα του Κούδα στον Τσίπρα!
| 2016-09-12 15:04:00

Η φοβερή ατάκα του Κούδα στον Τσίπρα!

Η φοβερή ατάκα του Κούδα στον Τσίπρα!

Ο "Μεγαλέξαντρος" του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" αποκάλυψε το τι είπε στον πρωθυπουργό!

Ο παλαίμαχος άσος παράλληλα έβγαλε το «καπέλο» του στον Βλάνταν Ίβιτς, υπό την τεχνική ηγεσία του οποίου, όπως είπε, ο Δικέφαλος βρήκε το χαμένο του dna, ενώ άπλωσε «ασπίδα προστασίας» στους Στέφανο Αθανασιάδη και Δημήτρη Πέλκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν βλέπει στο πρόσωπο του Μπίσεσβαρ τον εαυτό του:
«Τέτοιου είδους συγκρίσεις απαγορεύονται από τον νόμο του ποδοσφαίρου. Τα καλούπια σπάνε και δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες σήμερα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βγαίνουν παίκτες σαν τον Μπισεσβαρ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει φυσιογνωμία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ίβιτς. Μετά την περσινή παλινωδία με Τούντορ ο ΠΑΟΚ άλλαξε και σαν φιλοσοφία και σαν τρόπο παιχνιδιού. Επανήλθε το dna του ΠΑΟΚ που το είχε χάσει. Χθες είδα μετά από αρκετά χρόνια τον κόσμο να χειροκροτεί σε οποιαδήποτε φάση. Αυτό σημαίνει κάτι. Η ομάδα χθες ήταν πραγματική ομάδα και μου θύμισε κάτι από τα παλιά. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν οι Σαράφης, Παρίδης, Φουντουκίδης και οι άλλοι. Χθες είδα μια πραγματική ομάδα και αυτό έχει σημασία. Με χαροποίησε ο χθεσινός ΠΑΟΚ».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Κάθε φορά λέμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη ούτε ο προπονητής έχει το μαγικό ραβδί. Έγινε το πρώτο βήμα και πλέον αρκεί στα επόμενα 2-3 χρόνια να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο για το πρωτάθλημα ώστε εν συνεχεία να κάνουμε το βήμα για την Ευρώπη. Οι ενέργειες στην ομάδα δείχνουν σοβαρότητα και οι πράξεις είναι μέσα σε αυτό που θέλω να βλέπω εγώ για τον ΠΑΟΚ».

Για την δική του ενεργή παρουσία στα του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι για δηλώσεις. Εκεί που πρέπει να μιλώ το κάνω και συντονίζουμε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται και με χαροποιούν».

Για τη μη απόκτηση επιθετικού περιοχής: «Απαξιώσαμε έναν σέντερ φορ που έχουμε και μηδενίζουμε έτσι την περιουσία μας. Έχουμε έναν φορ που έβαλε στο παρελθόν πολλά γκολ. Όταν συνέλθει θα δούμε έναν Κλάους που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Για το αν χρειαζόμαστε εναλλακτικές, ναι. Χρειαζόμαστε. Πρέπει να βρούμε όμως κάτι πολύ πιο καλύτερο. Κάτω τα χέρια από κάθε παίκτη της ομάδας. Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε κανέναν παίκτη της ομάδας. Αυτή είναι η λογική μου. Πέντε γενιές που είμαι στον ΠΑΟΚ ήρθαν παίκτες που δεν ήξεραν ποιοι ήταν και στην πορεία είδαμε τι γίνανε. Το σύνολο κρίνεις και όχι ατομικά τους παίκτες».

Για τον Πέλκα: «Όταν φορτώνουμε τους παίκτες με ταμπέλες ο νέος Κούδας κλπ δεν γίνεται. Ο κάθε παίκτης έχει την προσωπικότητα και το ταλέντο του. Εκεί πρέπει να δουλέψει κι αυτός και να παρουσιάσει αυτό που είναι σαν προσωπικότητα».

Για το τι είπε στον Αλέξη Τσίπρα στο φιλικό των βετεράνων: «Ήμασταν εκεί μαζί με τον Βασίλη Χατζηπαναγή κι άλλους βετεράνους. Ήταν και ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος μάλιστα είναι και καλός ποδοσφαιριστής. Εκείνο που είπα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν πως θα πρέπει να μάθει να κάνει ντρίπλες, ώστε να μπορεί να… ντριπλάρει όλους αυτούς στο εξωτερικό που μας εξουσιάζουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags