Facebook Pixel Νικολογιάννης: Aν δεν ήταν η κλοπή, θα ήταν μόνος πρώτος!
| 2016-09-26 09:40:00

Νικολογιάννης: Aν δεν ήταν η κλοπή, θα ήταν μόνος πρώτος!

Νικολογιάννης: Aν δεν ήταν η κλοπή, θα ήταν μόνος πρώτος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το λάθος του Λάμπρου, που μετά τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στέρησε από τον Παναθηναίκό την μοναξιά στην κορυφή 

Μετά και τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος(μαζί με τον Πλατανιά) στην βαθμολογία παρά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, που το Σάββατο μας στενοχώρησε όλους, αλλά την Κυριακή είδαμε, ότι οι άλλες δύο ομάδες έκαναν πιο ηχηρές γκέλες. Και το μυαλό μου φυσικά πάει στην διαιτησία. Δεν λέω για τον Κομίνη, που ήταν μία χαρά. Λέω για αυτό τον τύπο τον Λάμπρου, που έχει κάνει δύο λάθος υποδείξεις σε οφ-σάιντ του Λουντ και του Μπέργκ, που δεν υπήρξαν ποτέ. Η μία ήταν εξώφθαλμη και στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα κανονικό γκολ του Λουντ, που αν έμπαινε το πιο πιθανό θα ήταν η ομάδα σήμερα να ήταν μόνη πρώτη στην βαθμολογία και θα περίμενε την ΑΕΚ αύριο, για να μάθει αν θα είναι μαζί της πρώτη (αν κερδίσει τον Ηρακλή), η όχι. Αυτό το πρωτάθλημα βλέπουμε , ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αρα τέτοια λάθη χοντρά , όπως αυτό του Λάμπρου μπορεί να κρίνουν, όχι μόνο έναν αγώνα, αλλά και ένα πρωτάθλημα.

Βλέποντας και τα άλλα δύο παιχνίδια σήμερα θέλω να πω δύο πράγματα, όσον αφορά τις διαιτησίες. Ο ΠΑΟΚ δικαιούται να φωνάζει για ένα πέναλτι, που δεν του δόθηκε, αλλά από την άλλη έπαιζε για σημαντικό διάστημα η Ξάνθη με 10 παίκτες και είχε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ , για να φθάσει στη νίκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τις ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ , αλλά δεν το έβαλε.

Ο Ολυμπιακός είχε μία διαιτησία πολύ καλή , που πάλι όσον αφορά τις κάρτες, τον ευνόησε όπως και με τον Ηρακλή. Εκεί δεν είχαν αποβληθεί ο Μποτία με δύο κίτρινες και ο Ρέτσος, στην Λάρισα ο Παπαδόπουλος χάρισε δεύτερη κίτρινη στον Σεμπά στο 83, που είναι ορισμός της κίτρινης. Ο Ολυμπιακός, όμως , είχε τέτοια χάλια στην Λάρισα , που ακόμα και έτσι , όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έχασε από μία ομάδα, που έπαιξε με πάθος και ψυχή και στο τέλος πήρε ένα μεγάλο τρίποντο.

Με βάση , λοιπόν, όλα αυτά, αν ο Λάμπρου δεν σήκωνε κακώς την σημαία στον Μπέργκ απόψε ο Παναθηναϊκός θα ήταν μόνος πρώτος στην βαθμολογία και θα περίμενε την ΑΕΚ. Ο Λάμπρου , όμως , του έκοψε δύο πόντους στην μάχη για τον τίτλο και σαφέστατα αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός το Σάββατο έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο και κλώτσησε και τέσσερις-πέντε καθαρές ευκαιρίες , για να φθάσει στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα 20λεπτο η ομάδα έπαιξε , όπως έπρεπε , αλλά έπεσε στην κακή βραδιά των περισσοτέρων μεσοεπιθετικών του , που δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ο Στραματσόνι άργησε να βάλει στο παιχνίδι τον Βιγιαφάνιες, που δεν πρόλαβε να βοηθήσει και ίσως σε ματς τέτοια είτε θα πρέπει να τον ξεκινάει, είτε να τον βάζει πιο γρήγορα στο παιχνίδι, όταν δεν βρίσκει το γκολ, κοντά στον Μπέργκ.

Το ματς στο Αγρίνιο πέρασε η ομάδα δεν κέρδισε, διότι δεν έπαιξε γενικά καλά, αλλά και διότι ο Λάμπρου με το έτσι θέλω στέρησε ένα πεντακάθαρο γκολ. Κοιτάμε μπροστά , όλα είναι ανοιχτά στο πρωτάθλημα, αρκεί οι …Λάμπρου να εξαφανιστούν και η ομάδα να πιάνει τον αντίπαλο από την αρχή από τον λαιμό και να μην περιμένει να χάσει ένα ημίχρονο.

*Για το ματς με τη Θέλτα θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags