Facebook Pixel Κράξιμο δίχως αύριο από Τσιάρτα για Κετσπάγια!
| 2016-10-03 12:34:00

Κράξιμο δίχως αύριο από Τσιάρτα για Κετσπάγια!

Κράξιμο δίχως αύριο από Τσιάρτα για Κετσπάγια!

Πώς σχολίασε τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας;

Ο Τσιάρτας μιλώντας στο ΣΚΑΪ "έκραξε τον τεχνικό της "Ένωσης" για τις επιλογές στο ματς με τον Ολυμπιακό και ανέλυσε τον τρόπο που θα κατέβαζε ο ίδιος την ομάδα αν ήταν προπονητής.

"Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι κύλησε όπως το είχε προγραμματίσει ο προπονητής του. Είχε πάθος, διάθεση, καθαρό μυαλό. Από την άλλη, ο Κετσπάγια προσέγγισε λάθος το παιχνίδι. Εγώ, προσωπικά, δεν θα ξεκινούσα στα άκρα τον Λάζαρο, γιατί είναι ανέτοιμος. Μ' ένα 45λεπτο κόντρα στον Ηρακλή, δεν γίνεται να παίζεις σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, δεν θα έβαζα τον Μάνταλο. Δεν ήταν έτοιμος από ψυχολογικής πλευράς. Θα χρησιμοποιούσα τον Μπακάκη από δεξιά και τον Αραβίδη από αριστερά, ώστε να βγω στην κόντρα, να είμαι καλός και ανασταλτικά. Και θα ήθελα Σιμόες, Γιόχανσον για να μου κρατούν το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

Από τη στιγμή που κάποιος είναι στην αποστολή, είναι ετοιμοπόλεμος. Τον Πατίτο θα τον είχα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μπορεί να έχει αναρχία στο παιχνίδι του, αλλά αυτό είναι που τον κάνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Η ΑΕΚ 80% αμυνόταν κι ο Ολυμπιακός κέρδιζε μέτρα και ήταν πιο κοντά στην περιοχή. Η προσέγγιση και η στρατηγική του Κετσπάγια δεν ήταν ενδεδειγμένη", ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags