Facebook Pixel Ο Λαμπρόπουλος κι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
| 2016-10-13 19:21:00

Ο Λαμπρόπουλος κι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Λαμπρόπουλος κι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον ορισμό του Λαμπρόπουλου και τους τρεις υποψηφιους για το ντέρμπι της άλλης Κυριακής. 

***Ορίστηκαν λοιπόν οι διαιτητές της αγωνιστικής. Και το Πανιώνιος-Ολυμπιακός σφυρίζει ο Λαμπρόπουλος, ένας διαιτητής που δεν θυμάμαι να έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

***Το μόνο που μπορεί να βρουν για να τον…ψέξουν είναι ότι και καλά είχε παίξει έδρα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 για το Κύπελλο πριν 2,5 χρόνια! Χωρίς και πάλι να υπάρχει κάποια κρίσιμη απόφαση, πέναλτι, αποβολή κλπ, που να διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Μιλάμε δηλαδή για…φοβερό «έγκλημα»! Δηλαδή για τρία-τέσσερα χρόνια και έχοντας παίξει καμιά δεκαριά φορές Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ, είναι το μοναδικό που μπορούν να πουν κι αυτό επειδή θέλουν να του βρουν κάτι…

***Να υπενθυμίσω ότι κι όταν ορίστηκε τις προάλλες ο Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία στο Λάρισα-Ολυμπιακός, έλεγαν ότι είναι διαιτητής που «παίζει καλά» τον Ολυμπιακό. Και το…καλά το είδαμε, με τα 22 φάουλ που καταλόγισε εις βάρος του Ολυμπιακού σε σύγκριση με τα μόλις 14 εις βάρος της Λάρισας!!!

***Τέλος πάντων, οι ορισμοί αυτής της αγωνιστικής μας προϊδεάζουν και για το διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την άλλη Κυριακή. Κατ΄ αρχάς αφού παίζουν τώρα ο Κομίνης κι ο Κύζας, δεν θα είναι υποψήφιοι. Εκτός θα είναι κι ο Παπαπέτρου νομίζω, λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

***Άρα μένουν ο Σιδηρόπουλος, ο Αρετόπουλος, ο Καλογερόπουλος κι ο Μάνταλος. Λογικά δεν θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος, αφού έπαιξε και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Εκτός κι αν θέλουν να τον βάλουν σε όλα τα ντέρμπι στο Καραϊσκάκη!

***Με βάση λοιπόν τη λογική πάμε για Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με έναν εκ των Καλογερόπουλου, Αρετόπουλου, Μάνταλου.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags