Facebook Pixel Η Τούμπα τον έφερε τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-04 00:52:00

Η Τούμπα τον έφερε τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τούμπα τον έφερε τούμπα  (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλη μια άσχημη βραδιά στην Τούμπα πέρασε ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε 1-0 από την Καραμπάγκ και βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μίτσελ το γκολ των Αζέρων.
 

Σε ένα παιχνίδι που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-1 από την Καραμπάκ και πλέον δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση στους 32.

Με Τζαβέλλα και... rotation

Mε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ παρέταξε την 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καραμπάκ ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Τζαβέλλας επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του και πήρε θέση δίπλα στον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Γλύκος ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ, με τους Λέοβατς και Λέο Ματος να αποτελούν τα άκρα. Κάνιας και Τσίμιροτ αποτελούσαν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, ο Μπίσεσβαρ έπαιξε δεκάρι, στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν ο Ροντρίγκες με τον Μυστακίδη και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Αθανασιάδης.

Έλλειψη φαντασίας

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι και στην ουσία η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα βαρετή. Τα αίτια του κακού θεάματος που παρακολούθησαν οι ποδοσφαιρόφιλοι σε Τούμπα και τηλεοπτικούς δέκτες, ήταν το γεγονός, ότι η Καραμπάκ έπαιζε πολύ κλειστά και με δυσκολία ανέβαινε τη σέντρα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη φαντασία του Μπίσεσβαρ, την ταχύτητα του Ροντρίγκες και το πάθος του Μυστακίδη αλλά μάταια. Οι Αζέροι είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Σέχιτς, ο οποίος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πέρα από δύο προσπάθειες του Μυστακίδη (10', 22'). Φυσικά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν ήταν μόνο η καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν είχαν θέματα στη δημιουργία, κάτι που προήλθε από την έλλειψη φαντασίας στην επίθεση.

Τον... εκδικήθηκε ο πρώην ΑΕΚτζής

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειχνε την ίδια εικόνα, αδύναμος δηλαδή να απειλήσει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Γι'αυτό ο Ίβιτς έριξε στη μάχη τον Περέιρα (αντί του Μυστακίδη), που είχε βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά σε άλλα παιχνίδια. Η ελληνική ομάδα άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα από το 60' και μετά, στο 69', κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχτηκε γκολ. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, Μίτσελ, στην πρώτη του επαφή, έκανε μία περίτεχνη ενέργεια, άδειασε τον Βαρέλα, έπιασε φαλτσαριστο σουτ εκτός περιοχής, που ήταν αδύνατο να αποσοβήσει ο Γλύκος.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε αντίδραση. Οι Aζέροι είχαν κλείσει για τα καλά κάθε διάδρομο προς το τέρμα με αποτέλεσμα οι “ασπρόμαυροι” να μην μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα. Μία ευκαιρία τους δόθηκε να ισοφαρίσουν, αλλά ο Περέιρα σπατάλησε το πολύ ωραίο γύρισμα του Λέοβατς, σουτάροντας άουτ μέσα στην περιοχή, στο 85'! Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς παραλίγο να δεχτούν και άλλα τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν απίστευτες ευκαιρίες στο 87' και το 90'. Έτσι το 0-1 διατηρήθηκε με την Καραμπάκ να παίρνει σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα και να κάνει βήμα πρόκρισης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags