Facebook Pixel Ξανά μουρμούρες για Μίχελ! Φέρνει στην Τούμπα παίκτη που «έριξε» την ομάδα του στην Κίνα!
| 2016-11-09 22:55:00

Ξανά μουρμούρες για Μίχελ! Φέρνει στην Τούμπα παίκτη που «έριξε» την ομάδα του στην Κίνα!

Ξανά μουρμούρες για Μίχελ! Φέρνει στην Τούμπα παίκτη που «έριξε» την ομάδα του στην Κίνα!

Ο ΠΑΟΚ «κοιτάζει» για τον Γενάρη έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξανάρθει στην Θεσσαλονίκη και έχει αποτύχει στην Ασία. Αυτός θα είναι άραγε ο ηγέτης που ψάχνουν;
 

Στις 20 του περασμένου Ιουνίου, ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο πατούσε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, μιας και οι διαπραγματεύσεις του με τον Μίχελ όχι απλά ήταν προχωρημένες αλλά ουσιαστικά «τελειωμένες». Δύο ημέρες αργότερα όμως, «έσκασε» η είδηση πως για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που είχε μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μινσκ έδειξε έντονο ενδιαφέρον ομάδα της Κίνας, τελικά ο ποδοσφαιριστής έφυγε… άπραγος από τη Θεσσαλονίκη και στις 27 Ιουνίου παρουσιάστηκε από τη Σιγιαζουάνγκ!

Το «ναυάγιο» της απόκτησης του Ματέους αποτέλεσε την πρώτη… μουντζούρα στο έργο του Λούμπος Μίχελ που μέχρι εκείνο το σημείο είχε «κερδίσει» τους φίλους του ΠΑΟΚ με την αποτελεσματικότητά του στις μεταγραφές και όπως φάνηκε τους επόμενους μήνες, η απώλεια του Βραζιλιάνου κόστισε πάρα πολύ στον Δικέφαλο του Βορρά από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε αντ΄ αυτού, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αποδεικνύεται έως τώρα κατώτερος των προσδοκιών.

Τα πράγματα όμως στην Κίνα δεν πήγαν και τόσο καλά για τον Ματέους. Μπορεί βέβαια ο ίδιος να αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του και να έβαλε στον λογαριασμό του πολλά… γουάν, όμως η Σιγιαζουάνγκ υποβιβάστηκε! Τώρα, ο Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιό του και στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες το σενάριο πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ξανά για την απόκτησή του προκειμένου να λύσει το δεδομένο πρόβλημα που υπάρχει στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Μπορεί όμως ο ΠΑΟΚ να βασιστεί σε έναν ποδοσφαιριστή που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μία απόφαση με αποκλειστικό γνώμονα τα χρήματα και έδειξε πως στη δεδομένη καμπή της καριέρας του ενδιαφέρεται να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό;

Εφόσον έρθει βέβαια στην Τούμπα, ο Ματέους θα συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του στην Ντιναμό Μινσκ, Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ, όμως το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα έχει όρεξη για ποδόσφαιρο και το πως θα τον αντιμετωπίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μερίδα των οποίων εκφράζουν ήδη με σχόλιά τους στο διαδίκτυο την αντίθεσή τους στη φημολογούμενη πρόθεση του Μίχελ να διαπραγματευτεί ξανά με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, τόσο λόγω της ηλικίας του όσο και του ότι το καλοκαίρι προτίμησε τα περισσότερα χρήματα της Σιγιαζουάνγκ από το να γίνει ο ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον 'έκλεψε' ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό - Σκοράρει με άλλη φανέλα κι αφιερώνει το γκολ στους ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags