Facebook Pixel Φοβερό ξέσπασμα Σάββα: "Δολοφονούν το ποδόσφαρο" - "Έχει δίκιο ο κόσμος"!
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-25 01:34:00

Φοβερό ξέσπασμα Σάββα: "Δολοφονούν το ποδόσφαρο" - "Έχει δίκιο ο κόσμος"!

Φοβερό ξέσπασμα Σάββα: "Δολοφονούν το ποδόσφαρο" - "Έχει δίκιο ο κόσμος"!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν "μάσησε" τα λόγια του και είπε κάτι που δεν τιμά ιδιαιτέρως τη δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού!

Ατάκες-φωτιά από τον Σάββα Θεοδωρίδη στην κάμερα της CosmoteTV μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Γιουνγκ Μπόις!

Ο Αντιπρόεδρος των Πειραιωτών δικαίωσε τον κόσμο που αποδοκίμασε στο φινάλε βγάζοντας ουσιαστικά στη… σέντρα τον Πάουλο Μπέντο για την εικόνα που εμφάνισε το Ολυμπιακός, τον οποίο οι οπαδοί του θέλουν να βλέπουν να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο!

Παρ’ όλα αυτά, ο κ .Θεοδωρίδης έσπευσε να δικαιολογήσει τους ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι ήταν σαφώς επηρεασμένοι και εκτός ρυθμού από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία όπως τόνισε «σκοτώνει το ποδόσφαιρο»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Εγώ μετράω πάντα λόγια μου και με ενδιαφέρει η ουσία, η οποία είναι ότι προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο μετά την διακοπή. Μια διακοπή που ήταν δολοφονία. Οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται και τις διακοπές. Σκέφτονται ότι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα. Ο κόσμος σήμερα έχει δίκιο γιατί θέλει τον Ολυμπιακό παντοδύναμο και να παίζει μπάλα! Ομως πρέπει να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα έλειπε ο ρυθμός. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κέρδισε γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες στην Ευρώπη. Εμείς θα κοιτάξουμε την επόμενη φάση. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το ματς με την Κέρκυρα. Το χω ξαναπεί. Ο Ολυμπιακός δίνει 30 ντέρμπι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags