Facebook Pixel Νικολογιάννης: Στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται σε λίγες εβδομάδες!
| 2016-12-19 19:05:00

Νικολογιάννης: Στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται σε λίγες εβδομάδες!

Νικολογιάννης: Στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται σε λίγες εβδομάδες!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού , που έμεινε στο 0-0 στην Λάρισα , αλλά και το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να τα αλλαξει όλα σε λίγες εβδομάδες

Στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται. Ετσι μία ομάδα, που δεν έχει φυσική κατάσταση , δεν έχει δουλέψει όπως πρέπει στην προετοιμασία δεν μπορεί ξαφνικά να αρχίζει να τρέχει μέσα σε λίγες ημέρες, όσο και αν γίνεται ένα άλλο είδος προπόνησης. Επίσης μία ομάδα, που ότι και να γίνει στο τέλος οι παίκτες της ποτέ δεν φταίνε και έχουν μάθει να παίρνουν κίτρινες , κόκκινες κάρτες χωρίς να τιμωρούνται δεν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία από την μία ημέρα στην άλλη.

Ο Παναθηναϊκός μετά από μία άθλια εμφάνιση έμεινε στο μηδέν στην Λάρισα. Ηταν το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, που η νίκη δεν ήρθε. Και δεν ήρθε , διότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα δημιουργικά στο πρώτο ημίχρονο και έχασε στο τέλος τρεις ευκαιρίες, που θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, είτε με σκόρερ τον Μπέργκ, είτε με σκόρερ τον Λέτο. Λίγα πράγματα , για να πάρει διπλό σε ένα παιχνίδι, όπου έπεσε πολύ ξύλο και ο άλλος το έπαιζε το ματς ζωή, η θάνατος και εσύ δεν είχες πολλές ποιοτικές λύσεις στην επίθεση. Χάθηκαν άλλοι δύο βαθμοί, αλλά κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε χθες. Το πρωτάθλημα χάθηκε στις γκέλες με Ξάνθη, με Βέροια, με Παναιτωλικό και όταν έχασε η ομάδα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό. Πέταξε(καιρό τώρα) και η φετινή χρονιά , όσον αφορά τον βασικό στόχο και μένει μόνο το κύπελλο, που σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Κάποια πράγματα για να αλλάξουν και να αρχίσουν να θυμίζουν Παναθηναϊκό χρειάζεται πολλή δουλειά. Όταν επί μήνες χαιδεύεις τους παίκτες σαν σύλλογος και σαν προπονητής είναι λογικό να τα βρίσκεις ακόμα μπροστά του. Ο Ιμπάρμπο και ο Γουακάσο είχαν μάθει με τον Στραματσόνι να κάνουν μία προπόνηση και να παίζουν , αυτό τώρα δεν υπάρχει. Και οι δύο θα μπορούσαν να πάνε στην Λάρισα και να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη, αλλά προτίμησαν να πουν ότι έχουν ενοχλήσεις , να μείνουν στην Αθήνα.

Ο Λουντ έπαθε γαστρεντερίτιδα, ο Λεντέσμα δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί. Ούτε για δέκα, ούτε για πέντε λεπτά. Ένα ημίχρονο έπαιξε στην Ριζούπολη και ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 και ήταν πίσω στο σκορ ,με 2-0. Ο Τελάντερ ήταν 8 μήνες έξω , δεν μπορούσε να παίξει δεύτερο παιχνίδι σε τρεις ημέρες και έτσι ο Κουτρουμπής έμεινε στα στόπερ και έπαιξε ο Μαρινάκης στα χαφ.

Πριν το ματς όλοι έλεγαν «μα τον Μαρινάκη χαφ;», αλλά τελικά ο Μαρινάκης μια χαρά έκανε την δουλειά του , οσο μπορούσε και ήταν πολύ καλύτερος από τον Ζέκα, που εκτός του ότι έκανε αμέτρητα λάθη έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα με την ανόητη αποβολή του στο 81. Όταν ο Ζέκα έχει μάθει καιρό τώρα να δέχεται κάρτες και να μην τρώει ποτέ πρόστιμο αυτό δεν αλλάζει εύκολα.

Επίσης με τον Εμποκού να παίζει το τέταρτο παιχνίδι σε δέκα ημέρες(όταν δεν έπαιζε πιο πριν), τον Μπουμάλ να έχει να παίξει καιρό(στα τελευταία δύο ματς πήρε χρόνο) και να θέλει ρυθμό (θα το βρει, όσο περνάνε τα παιχνίδια) και τον Βιγιαφάνιες να έχει επίσης βγάλει κούραση από τα συνεχόμενα ματς(είπαμε για την φυσική κατάσταση) ο Μπέργκ δεν είχε βοήθειες για μεγάλο διάστημα και μόλις μπήκε ο Λέτο και ο Βλαχοδήμος κάτι έγινε.

Ο Ουζουνίδης βρήκε μία διαλυμένη ομάδα, που προσπαθεί να την συνεφέρει. Αυτά δεν γίνονται από την μία ημέρα στην άλλη και θα υπάρξουν και άλλα αποτελέσματα σαν το χθεσινό στην Λάρισα. Το ζητούμενο είναι να γίνουν δεκτά , τα όσα εισηγηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ και την απομάκρυνση αυτών, που δεν μπορούν και αυτών, που κάνουν ..τουρισμό. Επίσης είναι δεδομένο, ότι όσοι παίκτες δεν έχουν σωστή συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου πλέον θα τιμωρούνται και δεν θα κάνουν ότι θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Διότι έτσι λειτουργούν οι ομάδες. Και ο Παναθηναϊκός ομάδα τώρα προσπαθεί να γίνει, διότι ομάδα δεν ήταν.

*Ο Παπαδόπουλος σωστά έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον Ζέκα, αλλά στο 9 δεν εβγαλε την κόκκινη στον Ναζλίδη για το χαστούκι, που έριξε στον Μπέργκ. Δύο μέτρα, δύο σταθμά συνηθίσαμε πλέον.

*Ο Κούγιας σε ένα παραλήρημα τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό χθες. Εντάξει όλοι το έχουμε κατανοήσει την στροφή 180 μοιρών, που έχει κάνει(και πρέπει να το δείχνει συνέχεια) , αλλά για όσα είπε για τον Μπέργκ του απάντησε ο ίδιος ο παίκτης του ο Ναζλίδης. Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία για αυτόν. Όπως και ότι ο προπονητής του ο Τσιώλης είπε, ότι διαφωνεί με τις δηλώσεις του. Αρα τώρα περιμένουμε απομάκρυνση Τσιώλη και Ναζλίδη…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags