Facebook Pixel Παράπονο Ντε Λα Μπέγια για διαιτησία: "Μου έκαναν πέναλτι"!
| 2017-01-14 23:40:00

Παράπονο Ντε Λα Μπέγια για διαιτησία: "Μου έκαναν πέναλτι"!

Παράπονο Ντε Λα Μπέγια για διαιτησία: "Μου έκαναν πέναλτι"!

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι στα Χανιά και στάθηκε ιδιαίτερα σε μια φάση του δεύτερου μέρους, διαμαρτυρόμενος για τράβηγμα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πλατανιά.

"Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και πετύχαμε δύο γκολ. Νομίζαμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι, αλλά τελικά κάπου σταματήσαμε να προσπαθούμε και να παίζουμε καλά, ενώ ο αντίπαλος αναπτύχθηκε, βελτιώθηκε, πίεσε και μας ισοφάρισε. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία τους επέτρεψαν να αναπτυχθούν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Θυμάμαι μια φάση ανάμεσα στο 60' και το 70' όπου ο αντίπαλος με τράβηξε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι εκεί όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο για τον Πλατανιά.

Κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν ασχολείται με τη βαθμολογική διαφορά, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος. Όποιος πιστεύει ότι έχει ήδη τελειώσει το πρωτάθλημα κάνει μεγάλος λάθος. Μετά από το κακό ξεκίνημα, με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι, η ομάδα δέθηκε, ξεπέρασε τις δυσκολίες, τα πολλά καινούργια πρόσωπα προσαρμόστηκαν και ο Ολυμπιακός εξελίχθηκε. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μπροστά μας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Είναι η πρώτη χρονιά που απολαμβάνω το ελληνικό πρωτάθλημα, μου είχαν πει ποιοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες είναι δυνατές και μας δυσκολεύουν, κυρίως εκτός έδρας. Αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί δείχνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός, πιστεύω ειλικρινά ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Έχουμε όμως την καλύτερη ομάδα, το πιο δυνατό ρόστερ και είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση.

Είναι επίσης πολύ ευχάριστο το ότι παίρνουν πολύ χρόνο νέα παιδιά από την Ακαδημία μας, χρειάζονται βέβαια χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά βλέπω ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος είναι σταθερά πλέον στις βασικές επιλογές του προπονητή και βελτιώνονται συνέχεια, κάτι που είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό», δήλωσε στην κάμερα της Nova o μπακ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags