Facebook Pixel Έδωσε δίκιο στον κόσμο ο Μπάρκας
| 2017-01-16 09:17:00

Έδωσε δίκιο στον κόσμο ο Μπάρκας

Έδωσε δίκιο στον κόσμο ο Μπάρκας

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, σε δηλώσεις του στη ΝOVA παραδέχτηκε πως ο κόσμος της Ένωσης δικαίως δεν είναι ευχαριστημένος

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Προσπαθώ και εγώ να βοηθάω την ομάδα. Θέλουμε να ανέβουμε, να βρούμε ψυχολογία και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα έρθουν όλα. Σίγουρα όμως μας μένει μία πικρία για το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Δεν κοιτάω με ποιον παίζουμε αντίπαλο. Μπαίνω στο γήπεδο, θέλω να περνάω καλά. Προπονούμαι χρόνια πάνω σε αυτό και ίσως αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πιο άνετος».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ προβληματίζεται από τα αρνητικά αποτελέσματα: «Έχει δίκιο ο κόσμος. Εμείς φταίμε γι' αυτό. Σιγά-σιγά, θα βοηθήσουμε όλοι για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

«Μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα. Καλό θα είναι να αφήσουμε πίσω όσα έγιναν, να κοιτάξουμε τι μπορούμε να πάρουμε στον β' γύρο. Έχουμε ακόμη στόχους και δουλεύουμε γι' αυτούς».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την Εθνική Ελλάδας, απάντησε: «Σίγουρα, έχω στο μυαλό μου την Εθνική. Είναι ένας από τους στόχους μου και ελπίζω κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags