Facebook Pixel Η αιχμηρή ατάκα Τάτου για Ολυμπιακό
| 2017-01-24 19:17:00

Η αιχμηρή ατάκα Τάτου για Ολυμπιακό

Η αιχμηρή ατάκα Τάτου για Ολυμπιακό

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πίστη του πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά 

«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένει πολύς κόσμος και μας έχει λείψει και σε μας και στους φιλάθλους ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, ώστε να το χαρούμε όλοι μαζί.

Σίγουρα είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι πιο ανοιχτό. Εμείς έχουμε παίξει φιλικά και σε συνδυασμό με το ρόστερ που έχουμε, το οποίο είναι ποιοτικό, μπορούμε να προσφέρουμε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αν υπάρχει ιδιαιτερότητα επειδή είναι πρώην «ερυθρόλευκος»: «Καμία ιδιαιτερότητα, πέρασα από τον Ολυμπιακό, εκείνο το κεφάλαιο, έχει τελειώσει. Ανήκω στον Άρη και θα παλέψω για την ομάδα μου».

Για τα πλεονεκτήματα του Άρη: «Σίγουρα είναι η έδρα μας, ο κόσμος που μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, τον έχουμε μεγάλη ανάγκη, για να του δώσουμε και εμείς χαρές, μια και τον πικράναμε τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags