Facebook Pixel "Πέσιμο" σε νεαρό βασικό άσο του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" - Τι έκανε και από ποιον "τα άκουσε"!
| 2017-02-08 23:45:00

"Πέσιμο" σε νεαρό βασικό άσο του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" - Τι έκανε και από ποιον "τα άκουσε"!

"Πέσιμο" σε νεαρό βασικό άσο του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" - Τι έκανε και από ποιον "τα άκουσε"!

Συνέβη κι αυτό σήμερα το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο αλλά εδώ που τα λέμε ήταν κάτι σχεδόν φυσιολογικό όταν η πίεση από μία αναμέτρηση που «στραβώνει» είναι μεγάλη...

Ο Πάουλο Μπέντο, για ένα ακόμα παιχνίδι, έδωσε φανέλα βασικού στους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του και παρότι δε δικαιώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο (0-0), δεν μπορεί να πει κανείς ότι τα παιδιά υστέρησαν.

Ο Γιώργος Μανθάτης, για παράδειγμα, ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αφού δημιούργησε φάσεις για τους Πειραιώτες, ενώ με κάποιες ντρίπλες του, ξεσήκωσε και πάλι το Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, η επιλογή του μικρού να κρατάει την μπάλα λίγο παραπάνω στα πόδια του, προκαλεί και κάποιες αντιδράσεις, όχι μόνο στην εξέδρα, αλλά και εντός της ομάδας.

Δεν ξέρουμε αν ο προπονητής του ενοχλείται, όταν τον βλέπει να κάνει το …κάτι παραπάνω, ωστόσο κάποιοι συμπαίκτες του δείχνουν να "στραβώνουν" όταν δεν τους δίνει την εύκολη πάσα.

Εξάλλου, αυτό συνέβη και με τον Σισοκό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, με τον νεοαποκτηθέντα μπακ των Πειραιωτών μάλιστα, να βάζει σε κάποια φάση και τις …φωνές στον μικρό!

Ο Μανθάτης δεν του έδωσε την μπάλα στην εξέλιξη του ματς στο δεύτερο ημίχρονο (στο 55') και ο Γάλλος θεώρησε σωστό, να του κάνει παρατήρηση εκείνη τη στιγμή, σε μία προσπάθεια να του δείξει πως το να κρατάει την μπάλα στα πόδια του και να επιχειρεί την ατομική ενέργεια, δεν είναι πάντα το σωστό για την ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags