Facebook Pixel Απίθανο αυτό που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" και ...μυθικό σύνθημα για ξένο άσο
| 2017-02-11 22:30:00

Απίθανο αυτό που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" και ...μυθικό σύνθημα για ξένο άσο

Απίθανο αυτό που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη" και ...μυθικό σύνθημα για ξένο άσο

Φοβερή η αντίδραση από την "ερυθρόλευκη" εξέδρα στο ματς με τη Λάρισα σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο - Διάβασε τι έγινε και θα καταλάβεις...

Τελείως διαφορετικό ήταν το κλίμα στο "Καραϊσκάκη", στο αποψινό παιχνίδι με τη Λάρισα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, όπου οι Ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και το 0-0.

Σήμερα, ωστόσο, οι πρωταθλητές ξεκίνησαν την αναμέτρηση πολύ δυναμικά και στην ουσία "καθάρισαν" τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο με δύο γρήγορα γκολ.

Παράλληλα, είχαν μια πειστική παρουσία, έκαναν πολλές ευκαιρίες, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο ενθουσιασμό στην εξέδρα, η οποία ξέσπασε αρκετές φορές χειροκροτήματα.

Ήταν ενδεικτική, άλλωστε, η αντίδραση του κόσμου ακόμα και στην είσοδο του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα στο προηγούμενο ματς.

Όταν μπήκε αλλαγή ο Παραγουανός άσος αντί του τραυματία Ιντέγε, όλο το γήπεδο τον αποθέωσε, προκειμένου να τον στηρίξει και να του ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ από τους οργανωμένους της Θύρας 7 ακούστηκε το επικό σύνθημα ..."Βάλε ενα γκολ για να καβλ... ρε Καρντοσο"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελή «μπηχτή» Μπέντο για παίκτη του Ολυμπιακού! 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags