Facebook Pixel H αποκάλυψη Τούντορ για ΠΑΟΚ και η στάση της ΠΑΕ
| 2017-02-17 21:21:00

H αποκάλυψη Τούντορ για ΠΑΟΚ και η στάση της ΠΑΕ

H αποκάλυψη Τούντορ για ΠΑΟΚ και η στάση της ΠΑΕ

Διαβάστε τι είπε ο Κροάτης προπονητής σχετικά με την αιτία που αποχώρησε από τον Δικέφαλο, αλλά και πως αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς τα λεγόμενά του

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε τη Γαλατασαράι και στο πλαίσιο της παρουσίασης του, έριξε και μια «βόμβα» για την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης υποστήριξε ότι η αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την περυσινή σεζόν δεν έγινε για τους λόγους που ακούστηκαν, αλλά αντιθέτως υπήρχε μια διαφορετική αιτία.

Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η ΠΑΕ επιχείρησε να τοποθετήσει έναν βοηθό προπονητή της επιλογής της στο τεχνικό του τιμ, κάτι το οποίο αυτός και οι συνεργάτες του αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να παραιτηθούν.

"Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, όπως είπαν. Μου ζήτησαν να προστεθεί στο τιμ μου ένας βοηθός προπονητής, διαφώνησα και έτσι αποχώρησα εγώ και οι συνεργάτες μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κροάτης.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν αντιδράσει επίσημα αφού δεν κρίνουν σκόπιμο να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα, παρά μόνο εάν ο Κροάτης προβεί και σε περισσότερες δηλώσεις στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags