Facebook Pixel Έβγαλε... ειδησούλες ο Βρύζας! - Tι θα γίνει με τον τελικό
| 2017-03-17 13:39:00

Έβγαλε... ειδησούλες ο Βρύζας! - Tι θα γίνει με τον τελικό

Έβγαλε... ειδησούλες ο Βρύζας! - Tι θα γίνει με τον τελικό

Η κλήρωση μπορεί να μην έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ ελέω τηλεφωνήματος για βόμβα, όμως ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της Ομοσπονδίας έκανε αποκαλύψεις!

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μετατέθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος της επιτροπής Κυπέλλου Ζήσης Βρύζας, έχουν αποφασιστεί ήδη οι ημερομηνίες, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε για την έδρα του τελικού!

Μπορεί η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας να μην έγινε σήμερα λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα, αλλά έγιναν γνωστές κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Έτσι, οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Απριλίου και οι δεύτερες αναμετρήσεις στις 25 και 27 του ίδιου μήνα.

Όσο για την έδρα του τελικού, ο Βρύζας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός να μην γίνει στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση που προκριθεί σε αυτόν η ΑΕΚ, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ισονομία και πως εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις, όπως το AEL FC Arena, το Παγκρήτιο και το Καυτανζόγλειο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags