Facebook Pixel Βανδαλισμοί σε οικοδομή συγγενικού προσώπου του Βασιλόπουλου!
| 2017-03-21 19:22:00

Βανδαλισμοί σε οικοδομή συγγενικού προσώπου του Βασιλόπουλου!

Βανδαλισμοί σε οικοδομή συγγενικού προσώπου του Βασιλόπουλου!

Ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών" αναφέρει οτι ομάδα αγνώστων εισέβαλε στην οικοδομή υπό ανέγερση σπιτιού συγγενικού προσώπου του δημάρχου της Ν.Φιλαδέλφειας, προχωρώντας σε λεηλασίες και βανδαλισμούς!

Αναλυτικά απόσπασμα του ρεπορτάζ από το efsyn.gr:

"Ομάδα αγνώστων (σύμφωνα με πληροφορίες, 10 κουκουλοφόροι) εισέβαλε στην οικοδομή υπό ανέγερση σπιτιού συγγενικού προσώπου του δημάρχου, προχωρώντας σε λεηλασίες και βανδαλισμούς.

Οπως διαπιστώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οι δράστες έσπασαν βρύσες (με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η οικοδομή) και σκόρπισαν οικοδομικά υλικά, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Ενδέχεται η εισβολή να έγινε το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής, μετά την (αντι)πορεία οπαδών επί της Δεκελείας.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι τις ημέρες πριν από την επίθεση προηγήθηκαν δημοσίευμα και αναρτήσεις οπαδικής ιστοσελίδας στο facebook (στη συνέχεια κατέβηκαν), με φωτογραφίες και στοιχεία της οικοδομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεύτερη εισβολή στην οικοδομή επιχειρήθηκε το Σάββατο, άλλα έγινε αντιληπτή από τη γειτονιά. Ο δήμαρχος, Α. Βασιλόπουλος, αναμένεται σήμερα να καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags