Facebook Pixel Σάλος με αστέρα του Βελγίου - "Πιάστηκε μεθυσμένος μετά την ισοπαλία με Ελλάδα"! (ΦΩΤΟ)
| 2017-04-11 17:55:00

Σάλος με αστέρα του Βελγίου - "Πιάστηκε μεθυσμένος μετά την ισοπαλία με Ελλάδα"! (ΦΩΤΟ)

Σάλος με αστέρα του Βελγίου - "Πιάστηκε μεθυσμένος μετά την ισοπαλία με Ελλάδα"! (ΦΩΤΟ)

Το αποτέλεσμα κόντρα στην Εθνική μας δεν ικανοποίησε τους Βέλγους, ωστόσο ένα από τα μεγάλα τους αστέρια δεν φαίνεται να το πήρε και πολύ "βαριά", με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τα πυρά των συμπατριωτών του!

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και συνήθως όχι για τους καλύτερους λόγους. Ο Βέλγος της Ρόμα πριν από λίγο καιρό έκανε «εμπρηστικές» δηλώσεις κατά της Γιουβέντους, εν συνεχεία παραδέχθηκε ότι είναι μανιώδης καπνιστής και τώρα είναι ξανά στο… μάτι του κυκλώνα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nieuwsblad.de» ο Βέλγος σούπερ σταρ διασκέδασε σε ντισκοτέκ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα!  

«Μετά το παιχνίδι του Βελγίου με την Ελλάδα ο παίκτης, παρά την απογοήτευση που προκάλεσε στην ομάδα του η ισοπαλία αλλά και το ταξίδι στη Ρωσία που ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο πρωινό, ήταν σε ντισκοτέκ μέχρι τα ξημερώματα. Καθώς επέστρεφε, πιάστηκε με ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του πάνω από το επιτρεπτό όριο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 ευρώ ενώ επιπλέον του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές και φτάνει μέχρι και στο σημείο να προτείνει την αποπομπή του παίκτη από την εθνική Βελγίου!

Πάντως, ο Ναϊνγκολάν εκνευρίστηκε με όσα γράφτηκαν και απέδειξε ότι έχει ακόμα το δίπλωμά του βγάζοντας φωτογραφία με αυτό και υποστηρίζοντας ότι δεν οδηγούσε αυτός, αλλά ένας φίλος του.

«Όλα αυτά είναι μαλ@@@@@. Οδηγούσε ένας φίλος μου. Δεν χρειάστηκε καν να υποβληθεί σε αλκοτέστ επειδή καθόμουν δίπλα», απάντησε ο Βέλγος μέσος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags