Facebook Pixel To αποκάλυψε Έλληνας άσος: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»
| 2017-05-11 20:35:00

To αποκάλυψε Έλληνας άσος: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

To αποκάλυψε Έλληνας άσος: «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ποιος ποδοσφαιριστής της Super League εξέφρασε την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν;

Ο Νϊκος Κοροβέσης ανήκει μεν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν συμπεριλιμβανόταν στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς και παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 26χρονος άσος μίλησε στον ARENA FM 89,4 και εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας αριστερός μπακ τόνισε ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου του διεμήνυσαν ότι τον υπολογίζουν για την καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο θα επικοινωνήσει ξανά μαζί τους για δει τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κοροβέσης:

«Όσο πρόλαβα έπαιξα κι εγώ. Για την ακρίβεια δύο παιχνίδια όμως είμαι χαρούμενος που πρόσφερα έστω και λίγο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοροβέσης.

«Από την στιγμή που πήγα εγώ το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος. Όλα τα παιδιά τα χαρήκαν πάρα πολύ και είμαι σε θέση να ξέρω πόσο πολύ το θέλανε όπως και ο προπονητής αλλά και ο κ.Σαββίδης».

Για την πορεία του (ως δανεικός) στο ΠΑΣ, τόνισε: «Εντάξει ήρθα σε ένα γνώριμο μέρος, έπαιξε και κάποια παιχνίδια κι απέκτησα ρυθμό για να γυρίσω πιο δυνατός το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Η πορεία ήταν άνετη ειδικά στον πρώτο γύρο. Από την στιγμή που η ομάδα σώθηκε μετά υπήρχε μία χαλάρωση αφού δεν υπήρχαν στόχοι».

Πως έζησες τον τελικό του Κυπέλλου; «Στην πατρίδα μου στην Χαλκίδα ήμουν και το πανηγύρισα με όλη την οικογένεια».

Έχεις μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ; «Όταν έφευγα για τον ΠΑΣ μου είπαν ότι περιμένουν στην προετοιμασία. Τώρα θα ξανά μιλήσω βέβαια για να δω τι είναι καλύτερο και για μένα αλλά και την ομάδα. Στο μυαλό μου είναι να παίξω. Προτεραιότητά μου είναι να είμαι σε μια ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής».

Για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, είπε: «Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Πιστεύω ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα, είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπολοίπους και έχει τον πρώτο λόγο να βγει πρώτος στα πλέι οφ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags