Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι - Έρχονται 11 παίκτες για όλες τις θέσεις - Το όνομα του φορ θα σας εκπλήξει!
| 2017-05-17 09:45:00

Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι - Έρχονται 11 παίκτες για όλες τις θέσεις - Το όνομα του φορ θα σας εκπλήξει!

Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι - Έρχονται 11 παίκτες για όλες τις θέσεις - Το όνομα του φορ θα σας εκπλήξει!

Όλα αλλάζουν στον Ολυμπιακό εν όψει της επόμενης σεζόν και ο νέος τεχνικός που θα αναλάβει τους Πρωταθλητές θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του με το ανανεωμένο υλικό.

Μπορεί μια ομάδα να έχει ήδη έτοιμη μια ολοκαίνουρια 11άδα χωρίς καλά-καλά να έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι; Μπορεί, αν αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαθέτει περισσότερους από 20 δανεικούς παίκτες σε συλλόγους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού!

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχουν καν προπονητή και να έχουν ξοδέψει κάποιες λίγες χιλιάδες ευρώ για μεταγραφές (σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό για τους Κούτρη και Μίγα, αντίστοιχα), όμως θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες την προετοιμασία τους διαθέτοντας μια ολοκαίνουρια ομάδα, με παίκτες που θα αγωνίζονταν άνετα ως βασικοί σε οποιονδήποτε ελληνικό σύλλογο!

Ο προγραμματισμός των Ερυθρολεύκων προχωράει κανονικά αυτή τη στιγμή και όταν θα έρθει ο νέος προπονητής θα ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει πως έχει έτοιμες λύσεις για όλες τις θέσεις, διαθέτοντας μια 11άδα παικτών που δύσκολα δεν θα βρεθεί στο Ζέεφελντ για να ...υποβάλει στα διαπιστευτήριά της στον νέο προπονητή.

Στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα πάει σίγουρα με έναν νέο τερματοφύλακα, τον Ανδρέα Γιαννιώτη αντί του Νικόλα Λεάλι. Στην άμυνα, δεδομένη θεωρείται η παρουσία των νεαρών νεοφερμένων, Μίγα και Κούρτη για τα άκρα, ενώ για τα στόπερ νέες παρουσίες θα είναι εκτός απροόπτου οι Ρισβάνης και Λαϊφης.

Βέβαια, για τον Κύπριο μπορεί τελικά να καταβάλλει τη ρήτρα απόκτησής του η Σταντάρ Λιέγης και να τον κάνει δικό της, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πιο πιθανό θεωρείται να σπάσει τον δανεισμό του ο Ολυμπιακός και να τον φέρει στο Λιμάνι του Πειραιά!

Στα χαφ, ο Ολυμπιακός μπορεί ήδη να υπολογίζει στις επιστροφές των Μανώλη Σιώπη και Παϊτίμ Κασάμι, οι οποίοι είναι δύσκολο να μην πάνε στο Ζέεφελντ. Για τις θέσεις των εξτρέμ, ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετές επιλογές-επιστροφές.

Ο Φελίπε Πάρντο θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι να φέρει πρόταση, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα, ενώ σε ρόλο "μπαλαντέρ"στο δεξί φτερό μπορεί να υπολογίζεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Τέλος, μια επιστροφή για την επίθεση είναι αυτή του Μπεν, ενώ είναι πολύ πιθανό να θελήσουν από τον Ολυμπιακό να τσεκάρουν και την πρόοδο του Νίκου Βέργου, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στη β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι δουλεύει την "κλοπή" ο Ολυμπιακός – Πώς θα αρπάξει ξένο άσο από άλλη ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags