Facebook Pixel Αυτά που... δεν είπε ο Καρυπίδης
| 2017-05-24 11:51:00

Αυτά που... δεν είπε ο Καρυπίδης

Αυτά που... δεν είπε ο Καρυπίδης

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις της πρώτης δήλωσης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης μετά την αποτυχία της απευθείας ανόδου.

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη μετά την ισοπαλία με τη Λαμία που έκρινε την απευθείας άνοδο, μπορεί να μην έβγαλε την μεγάλη είδηση, φανέρωσε όμως το περίγραμμα των προθέσεών του, το οποίο θα παρουσιαστεί στο σύνολό του τις επόμενες μέρες. Καταρχάς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απέφυγε να πει περισσότερα για την επόμενη μέρα αφού είναι φανερό ότι περιμένει την έκβαση της υπόθεσης της 3ης θέσης, έχοντας αναθέσει στον Ανδρέα Μαλάτο και στο «ΙΔΕΑΒ» να ετοιμάσει σχετική γνωμοδότηση, όπως ακούσατε για πρώτη φορά στην εκπομπή του AllAboutARIS τη Δευτέρα. Όσο υπάρχει αυτή η ελπίδα μέσω του διαιτητικού ο Καρυπίδης οφείλει να την εξαντλήσει και αυτό κάνει.

Από την οριστική εξέλιξη και μετά και ανάλογα με την κατηγορία που θα συμμετάσχει ο ΑΡΗΣ θα δρομολογηθούν οι κινήσεις της επόμενης μέρας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης σε μια κυνική παραδοχή, ομολόγησε ότι απέτυχε να θωρακίσει εξωαγωνιστικά την ομάδα και ότι την επόμενη σεζόν θα προστατεύσει την επένδυσή του, εννοώντας προφανώς ότι έπαθε αλλά… έμαθε, χωρίς να αλλάζει βέβαια ότι ο ΑΡΗΣ από αυτή την αμέλεια, κινδυνεύει να χάσει μια ολόκληρη χρονιά. Εμμέσως πλην σαφώς είπε επίσης ότι θα συνεχίσει ανεξαρτήτως κατηγορίας, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα.

Αυτό που δεν είπε και περιμένει ο κόσμος να ακούσει στην επόμενη τοποθέτησή του είναι πως θα κερδίσει την κλονισμένη εμπιστοσύνη του κόσμου που έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για την δυνατότητά του να ηγηθεί της ομάδας. Εδώ προφανώς θα χρειαστούν ηχηρές πράξεις και αποδείξεις όπως η περσινή του ικανότητα να συστήσει την καινούργια ΠΑΕ απαλλαγμένη από χρέη.

Αναφέρθηκε και στο… θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, δηλαδή την έλευση κάποιου μεγαλύτερου επενδυτή. Πέταξε το μπαλάκι στους επίδοξους μνηστήρες αλλά εμμέσως πλην σαφώς έδειξε ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει το μάνατζμεντ και σταδιακά την εταιρία δίχως να ικανοποιηθεί και ο ίδιος από ενδεχόμενη αγοραπωλησία.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags