Facebook Pixel Καταγγελία Τοροσίδη: "Χτύπησε τον Γιαννιώτα, τα ίδια έκανε και στο Καραϊσκάκη"
| 2017-06-10 00:21:00

Καταγγελία Τοροσίδη: "Χτύπησε τον Γιαννιώτα, τα ίδια έκανε και στο Καραϊσκάκη"

Καταγγελία Τοροσίδη: "Χτύπησε τον Γιαννιώτα, τα ίδια έκανε και στο Καραϊσκάκη"

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Βοσνία και ζήτησε από την FIFA να τιμωρήσει τον υπεύθυνο, τον οποίο και κατανόμασε.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Ζένιτσα, τονίζοντας πως και στο ματς του Καραϊσκάκη οι Βόσνιοι είχαν προκαλέσει. Ακόμη και την πρώτη θέση μπορεί η Εθνική μας αν κάνει το απόλυτο, σύμφωνα με τον Έλληνα άσο.

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα και ένας σημαντικός βαθμός. Αν είμαστε στη συνέχεια όπως και σήμερα θα είμαστε φαβορί για την 2η θέση. Ας έρθει το ματς με την Εσθονία και μετά θα τα δούμε όλα», ανέφερε αρχικά ο Τοροσίδης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια ο διεθνής μπακ αναφέρθηκε και στην ένταση που υπήρξε με το φινάλε του αγώνα: «Δέχθηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας. Είχε δημιουργήσει ένταση και στο Καραϊσκάκη ο συγκεκριμένος κύριος και ελπίζω να λάβει μέτρα η UEFA»

Όσο για την συνέχεια ο Τόρο δήλωσε: «Αυτό που θέλω είναι οι 12 βαθμοί στα επόμενα 4 ματς. Αν το καταφέρουμε τότε θα έχουμε ελπίδες και για την πρώτη θέση, αλλά κοιτάμε πρώτα την Εσθονία και να είμαστε σοβαροί»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags