Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, διέψευσε πως έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική. Παράλληλα, έδωσε και τη συμβουλή του σε όποιον προπονητή σκεφτεί το ενδεχόμενο εργασίας στον Ηρακλή.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Ό,τι έχει γραφτεί είναι αποκύημα φαντασίας. Έτσι είναι, όμως. Όταν δεν μιλάς εσύ ο ίδιος, μιλούν κάποιοι άλλοι».
Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική εργασίας στον Άρη: «Στην παρούσα φάση όχι. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι ούτε με τον Ατρόμητο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Έχω βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό μου και περιμένω να υλοποιηθούν».
Για τις περιπέτειες του Ηρακλή: «Αξίζει να περιμένουμε ως την Παρασκευή. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».
Για το αν έχει μιλήσει με Καγιούλη, Παπαθανασάκη: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Προέχουν άλλα πράγματα τώρα για τον Ηρακλή και είναι πιθανό να ασχολούνται και αυτά. Δεν έχω παράπονο. Εγώ αυτό που εισέπραξα από τον κόσμο του Ηρακλή πήγαινε».
Για το τι συμβουλή θα έδινε σε κάποιον προπονητή που σκεφτόταν την προοπτική του Ηρακλή: «Θα του έλεγα: “Αν έχεις άντερα πήγαινε”. Θέλει να έχεις άντερα και πρέπει να έχει κουράγιο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο