Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Μουρίνιο! Θέλει αυτόν κι όχι τον Ρονάλντο!
| 2017-06-25 12:21:00

Τρελάθηκε ο Μουρίνιο! Θέλει αυτόν κι όχι τον Ρονάλντο!

Τρελάθηκε ο Μουρίνιο! Θέλει αυτόν κι όχι τον Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος άσος για διάφορους λόγους δεν είναι αρεστός στον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος προτιμά άλλον για τη θέση του!

Το μεγάλο μεταγραφικό «κόλπο» σκέφτεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να πάρει το καλοκαίρι τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον Αγγλο σούπερ σταρ, προτιμώντας τον μάλιστα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sunday Mirror», ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ξεκαθάρισε πως ο διεθνή επιθετικός της Τότεναμ είναι ο ιδανικός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ετοιμάζει επίσημη πρόταση, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με την προοπτική της επιστροφής του Κριστάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ» λόγω της ηλικίας του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, 32 ετών. αλλά και των διπλάσιων χρημάτων που θα απαιτηθούν για την απόκτησή του, συγκριτικά με την περίπτωση του 23χρονου Χάρι Κέιν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags