Facebook Pixel Δήλωση Σα Πίντο για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!
| 2017-07-06 17:36:00

Δήλωση Σα Πίντο για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Δήλωση Σα Πίντο για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Σε ποιον πρώην ποδοσφαιριστή των Πρασίνων αναφέρθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ατρομήτου και τί αποκάλυψε για αυτόν;

O Ρικάρντο Σα Πίντο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σταντάρ Λιέγης και πριν από λίγες ημέρες η ομάδα του ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σα Πίντο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Αφρικανό παίκτη κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο του Ατρομήτου και τόνισε ότι η απόκτηση του Εμποκού ήταν προτεραιότητα για τον ίδιο, αφού ο διεθνής εξτρέμ του είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν προτεραιότητα η απόκτηση του. Είχα την δυνατότητα να τον δω πέρυσι στην Ελλάδα και μου άφησε καλές εντυπώσεις, ειδικά στο ματς της πρώην ομάδας μου. Διαθέτει εμπειρία, γνωρίζει πως να δημιουργήσει ρήγματα χάρη στην τεχνική του και να γίνει επικίνδυνος σε στημένες φάσεις.

Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για παίκτη που είχε αγωνιστεί στη Σταντάρ Λιέγης και γνωρίζει άριστα τη νοοτροπία του συλλόγου»
,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags