Facebook Pixel Ξέσπασμα Σούλη Παπαδόπουλου για Γιαννιώτα – "Άλλο ΑΠΟΕΛ κι άλλο Ολυμπιακός"!
| 2017-07-09 18:19:00

Ξέσπασμα Σούλη Παπαδόπουλου για Γιαννιώτα – "Άλλο ΑΠΟΕΛ κι άλλο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Σούλη Παπαδόπουλου για Γιαννιώτα – "Άλλο ΑΠΟΕΛ κι άλλο Ολυμπιακός"!

Ο έμπειρος τεχνικός ανέδειξε τον Έλληνα άσο στον Άρη και η γνώμη του σχετικά με το "κόψιμο" του Μπέσνικ Χάσι που προκάλεσε αρκετό ντόρο, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Tην άποψη ότι ο Γιαννιώτας είχε θέση στο περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς είναι τσαμπουκάς, παθιάζεται και θα μπορούσε να αποκτήσει καλή σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ανέφερε μέσω του sportdog.gr ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πεπειραμένος Έλληνας τεχνικός, που ανέδειξε τον Έλληνα άσο στην κοινή θητεία τους στον Άρη, σχολίασε ακόμα ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τον αποδεσμεύει, ενώ τον συμβούλευσε τι να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

"Ο Γιαννιώτας στην Κύπρο πήγε πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στον Ολυμπιακό τον "κόβουν" από την ομάδα διαφορετικοί προπονητές. Βέβαια θεωρώ ότι στο περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού είχε θέση. Και αναφέρω το περσινό, γιατί δεν ξέρω το πώς θα διαμορφωθεί το φετινό", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Σούλης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

"Είναι τσαμπουκάς, παθιάζεται, παίζει για την ομάδα, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει πολύ καλή σχέση και με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι μπουκαδόρος, πατάει περιοχή, τα έκανε και στον ΑΠΟΕΛ αυτά. Ίσως ο Ολυμπιακός παίζει περισσότερη ώρα με την μπάλα και για αυτό ο Γιαννιώτας να μην μπορεί να βρει θέση στην ομάδα. Eίναι πολύ καλός στην κόντρα, με την ταχύτητά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρει θέση στον Ολυμπιακό. Το γεγονός, βέβαια, ότι δεν θα τον κρατήσει ο Ολυμπιακός, δεν τον κάνει κακό ποδοσφαιριστή. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι μεγάλο και έχει πολλές επιλογές".

Γιατί ενώ στην Κύπρο έκανε δύο πολύ καλές σεζόν, στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να βρει θέση; Είναι ψυχολογικό; Είναι κάτι άλλο;

"Ίσως χρειάζεται να βρεθεί και ο κατάλληλος προπονητής για να ταιριάξουν. Πάντως όσο μεγάλη ομάδα κι αν είναι ο ΑΠΟΕΛ, γιατί έχω εργαστεί στην Κύπρο και γνωρίζω, δεν είναι Ολυμπιακός. Είναι διαφορετικές ομάδες. Δεν ξέρω αν του έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή. Πώς θέλει να παίξει. Στο περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού είχε θέση, ειδικά μετά από την αποχώρηση του Ιντέγε τον περασμένο Γενάρη".

Είστε ο προπονητής που τον είχατε αναδείξει στον Άρη, πήρε ανοδική πορεία η καριέρα του, τι θα τον συμβουλεύατε να κάνει;

"Θα τον συμβούλευα να συνεχίσει να προσπαθεί, γιατί ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, αν όχι στη μεγαλύτερη. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι όπου πηγαίνει δανεικός ξεχωρίζει, ενώ είναι και στην Εθνική ομάδα. Να έχει την υγεία του και στο τέλος θα δικαιωθεί. Για να μην τον αποδεσμεύει ο Ολυμπιακός, σημαίνει ότι κάτι βλέπει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags