Facebook Pixel Ακόμα... σκοράρει ο Πανιώνιος! Άλωσε την Γκόριτσα και πήρε μεγάλη πρόκριση
| 2017-07-20 23:35:00

Ακόμα... σκοράρει ο Πανιώνιος! Άλωσε την Γκόριτσα και πήρε μεγάλη πρόκριση

Ακόμα... σκοράρει ο Πανιώνιος! Άλωσε την Γκόριτσα και πήρε μεγάλη πρόκριση

Οι Κυανέρυθροι πραγματοποίησαν φοβερή εμφάνιση, νίκησαν τη Γκόριτσα 3-2 εκτός έδρας και πέρασαν στον γ' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα παίξουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φανταστικός ο Μασούντ, σκόρερ οι Μασούρας, Γεσίλ και Λάμπρου!

Η… καλή μέρα φάνηκε από την αρχή για τον Πανιώνιο, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 11’. Ο Μασούντ πέρασε φοβερή κάθετη πάσα για τον Μασούρα, ο οποίος κοντρόλαρε ψύχραιμα σε τετ α τετ με τον Σορτσάν και σκόραρε με το αριστερό!

Οι Σλοβένοι ισοφάρισαν άμεσα (15’) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάπιτς μετά από αυστηρή υπόδειξη του διαιτητή σε μαρκάρισμα του Σαββίδη στον Γκρούντινα. Οι παίκτες του Πανιωνίου όμως όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση, αλλά αντίθετα πήραν αμέσως ξανά το προβάδισμα. Και πάλι ο Μασούντ πέρασε καταπληκτική μπαλιά για τον Λάμπρου, ο οποίος γύρισε στον Γεσίλ και αυτός σκόραρε στο κενό τέρμα στο 17’.

Η πρόκριση του Πανιωνίου «κλείδωσε» στο 24’. Σε ακόμα μια επικίνδυνη αντεπίθεση ο Γεσίλ έβγαλε τετ α τετ με κάθετη πάσα τον Λάμπρου, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας το 3-1!

Οι Κυανέρυθροι είχαν ακόμα δυο τεράστιες ευκαιρίες να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Στο 25’ ο Γεσίλ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σορτσάν, ενώ στο 58’ ο Μασούντ βρέθηκε στο ένα μέτρο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να πασάρει στον Γεσίλ αιφνιδιάζοντάς τον.

Οι Σλοβένοι κατόρθωσαν να μειώσουν στο 67’, και πάλι με πέναλτι! Αυτή τη φορά το έκανε ο Μασούρας, με τον Κάπιτς να αναλαμβάνει ξανά την εκτέλεση και να ευστοχεί πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο ματς. Τα υπολοιπόμενα λεπτά ήταν τυπική διαδικασία, με το τελικό 3-2 να δίνει μια πολύ μεγάλη πρόκριση στην ελληνική ομάδα!

Γκόριτσα: Σορτσάν, Τσέλσερ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (56' Μάρινιτς), Κόλενς (81' Χουμάρ), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν (68' Ναγκόντε), Κουρκ

Πανιώνιος: Κότνικ- Βλάχος, Οικονόμου, Μπανανά (60' Ταπόκο), Χατζισαφί - Κόρμπος, Σαββίδης - Λάμπρου (81' Γκιοατά), Μασούρας (68' Σαραμαντάς), Μασούντ - Γεσίλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags