Facebook Pixel Αυτό είναι το... μνημονιακό μπάτζετ του Άρη για φέτος
| 2017-07-23 16:01:00

Αυτό είναι το... μνημονιακό μπάτζετ του Άρη για φέτος

Αυτό είναι το... μνημονιακό μπάτζετ του Άρη για φέτος

Διαβάστε για το πόσα λεφτά θα διαθέσει ο Θόδωρος Καρυπίδης για τους "κίτρινους" τη σεζόν που μας έρχεται. 

Οι πρώτες συναντήσεις της διοίκησης του ΑΡΗ με ορισμένους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, αλλά και οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες που θα ενταχθούν στην ομάδα, δείχνουν ξεκάθαρα μια αλλαγή πλεύσης όχι μόνο σε ό, τι αφορά την επιλογή των παικτών, αλλά κυρίως στην οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ την επόμενη σεζόν.

Ακολουθώντας την εισήγηση του Παύλου Μυροφορίδη και ταυτόχρονα εναρμονιζόμενος με τα δεδομένα της Football League, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να μειώσει αρκετά το μπάτζετ και να εγκαταλείψει την σπάταλη τακτική του περασμένου καλοκαιριού, που στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία. Το λες φυσικά και ευθεία παραδοχή του λάθους που κόστισε στην ομάδα. Το παραδέχτηκε δημόσια και ο Παύλος Μυροφορίδης, χωρίς να αποκαλύψει νούμερα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι βάσει των προτάσεων για μειώσεις που κατατέθηκαν ήδη σε Τσουμάνη, Μιλούνοβιτς και των συμφωνιών που υπάρχουν με Βαλεριάνο, Νίκιτς, Μουμίν, Μαραγκό, Διαμαντόπουλο, Ιντζόγλου και Δεληζήση, τα νούμερα στα οποία θα κινηθούν τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν θα είναι από 25.000 ως 50.000 τα περισσότερα συν μπόνους ανόδου. Αν βάλει κανείς κάτω τις περσινές συμφωνίες θα διαπιστώσει ότι ανάλογα με τις αποδοχές του καθενός, οι μειώσεις είναι της τάξεως του 50-60%.

Θα υπάρξουν προφανώς και εξαιρέσεις, θα είναι όμως μόνο για 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις. Όλο αυτό σημαίνει ότι το αγωνιστικό μπάτζετ της επόμενης χρονιάς δεν θα ξεπεράσει σε καμία περίπτωση το 1 εκατομμύριο ευρώ, σε σχέση με τα 2εκ που έφτασε πέρσι. Την ίδια συνταγή ακολούθησε πέρσι και στον Απόλλωνα ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ, Παύλος Μυροφορίδης, αφού το μπάτζετ του πρωταθλητή της Football League ήταν 700.000 ευρώ.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags